Hvem er kjekkest på TV?

Høyst severdige leger i «Grey’s Anatomy» eller rødhårede Horatio fra« CSI Miami». Bli med og kåre TV-skjermens kjekkeste seriehelt.

30.11.06 12:16

(SIDE2:) Kvinnene i Side2-redaksjonen er skjønt enige om at det både er tøffe og kjekke menn i fleng på TV-skjermene i høst, men samtidig litt uenige om hvilke karakterer som er flottest.

Kanalene kjemper om å gi oss de beste seriene for tiden, og det har vært flere gode å velge mellom i høst. Flere av dem kan vise frem riktig fine eksemplarer av arten mann.

Men som alltid er det ulike ting man tiltrekkes av. For eksempel hersker det en viss uenighet om hvem som fortjener førsteplassen av Isaiah Washington (Dr. Burke) og Patrick Dempsey (Dr Sheperd) i TV 2-serien

Her er ti kandidater vi mener fortjener å være på listen.

Dr Burke - Isaiah Washington: Flottere lege på TV finner du ikke, og han holder fast på dama selv om hun er en nutcase. Dette er mannen som forsøker å forstå - men hvorfor liker han ikke Dr Sheperd (Patrick Dempsey)

Dr Sheperd - Patrick Dempsey: Dr McDreamy forsøker å gjøre alle til lags, men ender opp som relativt ulykkelig. Vi mistenker ham for å surfe litt på overflaten og for å ha kommet litt for lett til tingene, men han kan operere hjerner, det skal han ha.

FBI-agent Seeley Both – David Boreanaz: Enkelte med godt kortidsminne husker David Boreanaz fra «Angel», men vi finner ham nesten mer besnærende i «Bones» der han ikke bare er smart og en god makker for den skarpe Brennan, men en god far og en hardt arbeidende mann.

Horatio Crane – David Caruso: Mannen med den beste posituren der han stadig vekk står med hendene i siden og ser tøff ut i «CSI Miami». Med det illrøde håret er ikke det så lett, men enkelte finner stor glede i hans ansikt som sjelden leer en muskel for et smil. Men når han gjør¿

Eric Delko - Adam Rodriguez : CSI Miamis detektiv med sansen for trøst og moro. Havner noen ganger i trøbbel, men viser stor omtanke for sine kolleger. Og så er han pen¿

Warrick Brown - Gary Dourdan. Den store CSIs flotteste detektiv med de blåeste øynene som vi alltid lurer på om virkelig er hans eller om det er kontaktlinser. Vi kan studere det fra episode etter episode.

Dr. Luka Kovac - Goran Visnjic. En av de hotteste legene i TV3-serien Akutten». Hva er det med jenter og leger? Aner ikke. Men så lenge han er pen å se på får han hvert fall være med på listen. Redder liv gjør han også.. Sukk...

Jim Clancy -David Conrad - Mannen til Jennifer Love Hewitt i «Ghost Whisperer» på TVNorge. Vi er så misunnelige på spøkelses-damen som får kysse med denne overnaturlig pene mannen.

Michael Scofield - Wenthworth Miller: TV-skjermens mest tatoverte mann, men får et offer han gjør der han går i fengsel for å få ut brutter'n som selvfølgelig er u-u-u-skyldig dømt for mord. Slem president, tøffe gutter og kanskje en snill politimann. Broren er ikke så verst han heller.

Dr. Robert Chase - Jesse Spencer: Ok nok en lege, men han her har ikke fått så mye oppmerksomhet der han raser rundt i gangene som den flinke nevrokirurgen han er og blir hundset av Dr Gregory House (Hugh Laurie)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.