*Nettavisen* Nyheter.

Hvem er mest sexy?

De er veltrente og i gullhumør. Men hvem i den norske EM-troppen er kjekkest? Stem her.

18.01.08 16:03

(SIDE2): Torsdag braker håndball-EM for menn i gang for åttende gang, og det er første gangen Norge får æren av å være vert. Kampene vil bli spilt i Bergen, Drammen, Lillehammer, Stavanger og Trondheim, før selve finalen med foråpentligvis Norge på den ene halvdelen avslutter mesterskapet i Drammenshallen.

I den 16-manns store troppen Gunnar Pettersen har tatt ut finnes det mange kjekke, veltrente menn. Men hvem er hottest? Det avgjør du.

Se flere bilder og les mer om landslagsguttene her.

Stem på din favoritt til høyre, og diskuter gutta nederst.

Gunnar Pettersen selv kaller troppen den beste Norge noengang har hatt på herresiden, og gutta selv gleder seg enormt til å komme i gang.

Etter at Frode Hagen og Glenn Solberg sluttet på landslaget i 2005 gjorde de i 2007 endelig gjort comeback til glede for alle håndballfrelste. De er uten tvil to av de viktigste spillerne Norge har.

Se bildespesial av guttene nederst

Og det er uten tvil en munter og sammensveiset gjeng som skal forsøke å sikre seg medalje på hjemmebane, bare se her:

(Vi advarer mot nakenscener...)

205750

Guttene du kan velge mellom:

Steinar Ege, keeper
Er født i 1972, i Sogndalen utenfor Kristiansand. Spiller for FCK i København, og har tidligere vært proff i Tyskland. Har 196 kamper med flagget på brystet, og står faktisk notert med ett mål. Gift og har barn.

Ole Erevik, keeper
Er født i 1981, og spiller for Sportclub Magdeburg i Tyskland. Har tidligere spilt i Ademar Leon, C.D. Bidasoa og Stavanger. Har 60 kamper for Norge.

Glenn Solberg, bakspiller
Født i 1972, og spiller for Drammen. Er selve grunnpillaren i dagens norske herrelag, og har tidligere spilt for HSG Nordhorn og SG Flensburg Handewitt. Har 115 kamper for det norske landslaget og har scoret 239 mål. Har samboer og barn.

André Jørgensen, bakspiller
Født i 1979, i Arendal. Er proff i AaB Handbold Aalborg, og har tidligere spilt på C.D. Bidasoa, Kristiansand, Runar og ØIF Arendal. Har 99 kamper for Norge, og har scoret hele 233 mål.

Børge Lund, bakspiller
Født i 1979, i Bodø. Er proff i tyske THW Kiel. Har tidligere spilt i Bodø, Nordhorn og AaB Handbold. Har 138 kamper og 262 mål for Norge.

Jan Thomas Lauritzen, bakspiller
Født i 1974, i Sarpsborg. Spiller til daglig i danske Bjerringbro - Silkeborg. Tidligere klubber er Flensburg-Handewitt, Sarpsborg, Tusem Essen, Urædd og Viking. Har 247 kamper og har puttet hele 549 baller i mål for Norge.

Kristian Kjelling, bakspiller
Født i 1980, på Grefsen i Oslo. Er proff i Portland san Antonio i Spania. Har tidligere spilt i Ademar Leon, Drammen, Kjelsås og Vestli. Har 94 kamper for Norge, og har scoret 332 mål. Har samboer og barn.

Kjetil Strand, bakspiller
Født i 1979, spiller til daglig i Fuchse Berlin. Har bakgrunn fra Bjerringbro - Silkeborg, SG Flensburg Handewitt, Stavanger og AaB Handbold. Har spilt med flagget på brystet 69 ganger og har puttet ballen i mål hele 351 ganger. Samboer.

Frode Hagen, bakspiller
Født i 1974, i Drammen. Er sammen med Glenn Solberg stammen i det norske laget, ofte kalt Knoll og Tott. Spiller sammen med Solberg i Drammen HK nå, og har tidligere spilt i Holmestrand, SG Flensburg Handewitt, Strømm og THW Kiel. Har 181 kamper for Norge, og har scoret 541 mål. Har samboer og barn.

Bjarte Myrhol, linjespiller
Født i 1982, og er proff i HSG Nordhorn i Tyskland. Har tidligere spilt i MKB Veszprem KC, Sandefjord TIF og Vestli. Har 55 kamper for landslaget, og 88 mål.

Johnny Jensen, linjespiller
Født i 1972, i Tønsberg, og er dermed landslagets eldste uten at det er noen hindring på noe som helst vis. Er proff i tyske SG Flensburg Handewitt, og har bakgrunn fra Sandefjord TIF og Vfl Bad Schwartau. Har spilt 174 kamper for Norge og har scoret 283 mål. Gift og har barn.

Frank Løke, linjespiller
Født i 1980, og spiller til daglig i Grasshopper -Club Zürich Handball. Har tidligere spilt i FCK Handbold Kopenhagen, Runar og SV Post Schwerin. Har spilt 126 landskamper og scoret 466 mål.

Håvard Tvedten, venstre kantspiller
Født i 1978, og er proff i spanske Natur House La Rioja. Har bakgrunn fra Stord og AaB Handbold. Har 120 kamper for Norge, og har scoret 393 mål. Er sammen med TV 2-sportens Guro Fostervold.

Lars Erik Bjørnsen, kantspiller
Født i 1982, og spiller til vanlig i danske Team Tvis Holstebro. Har spilt i Bardu og Kragerø tidligere. Har 27 kamper for landslaget, og har putta 34 baller i mål.

Rune Skjærvold, høyre kantspiller
Født i 1974, og spiller i Stord IL. Har vært proff og spilt i Heimdal, Stavanger IF, Tusem Essen, Viking og AaB Handbold. Har spilt 102 landskamper og scoret 212 mål.

Thomas Skoglund, kantspiller
Født i 1983, og spiller i Haslum HK. Har tidligere spilt i Fet. Har så langt spilt 31 kamper for Norge og scoret 63 mål.

Gunnar Pettersen, trener
Født i 1955. Han var norsk landslagstrener i herrehåndball 1989–1994 og på nytt fra 2001. Han har også vært trener for Fredensborg/Ski, Larvik (1994–1996), Sandefjord og Tertnes og håndballkommentator på TV 2.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Norge-Russland ser du på TV 2 i kveld fra klokken 18,00.

Diskuter gutta under bildekarusellen!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag