RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem er nerd-morderen?

Sist oppdatert:
Bli med i dagens påskequiz og vinn en 42-tommers flatskjerm eller eksklusiv kaffemaskin. Klikk og bevis at du er Norges beste amatørdetektiv.

I samarbeid med nettbutikken Deal arrangerer TV 2 Nettavisen årets store påskekonkurranse. Hver dag legger vi ut en ny påskekrim hvor en oppgave må løses. Alt fra å finne morderen til å løse små og store problemer. Svarene sendes inn til oss (du kan svare på alle konkurransene når du måtte ønske fram til og med 31.mars.), og ved riktig svar kvalifiserer du deg til finalen. Svarer du riktig flere dager har du større sjanser i finalen ved at du får bonuspoeng for hvert riktige svar du har sendt inn.

TIPS: Skriv ut konkurransen og ta den med på fjellet, hytta eller på kafe...

Premiene:

Hovedpremien er en QPVision42 HD-TV. En høyoppløselig HDTV som i Lyd og Bilde fikk følgende omtale «Det er ikke ofte vi blir imponert, men det må vi si at vi har blitt av denne skjermen fra QPVision.» Her kan du lese mer om premien . Verdien av premien er 28 000 kroner. Hovedpremien deles ut i finalen.

Du kan også vinne følgende premier:

Kamerabag som er vanntett. Perfekt for deg som vil ha med kameraet på tur eller i dårlig vær. Verdien på premien er 3500 kroner. Denne premien deles ut blant alle som har riktige svar i innledende runder og vinneren er den som har best begrunnelse for riktig svar. Les mer om premien her

Du kan også vinne en avansert kaffemaskin fra Krups. Denne maskinen har 15 bars pumpetrykk og koster egentlig 2000 kroner. Les mer om premien her. Kaffemaskinen deles ut til blant alle som er med i innledende runder og den som har beste begrunnelse til hvorfor man trenger en kaffemaskin i tillegg til riktig svar.

Og skulle ikke det være nok har vi også to flatskjermer til din datamaskin som deles ut i finalen. Du kan vinne de to 17-tommers flatskjermene ved å få andre og tredjeplass i finalen, og husk at alle som svarer riktig er kvalifisert til finaleomgangen. Du trenger ikke å være med hver dag, men vil tjene på å svare riktig på alle konkurransene. Her kan du lese mer om flatskjermene du kan vinne

Konkurranse 7: Hvem er nerd-morderen?

Tre svært datainteresserte gutter har blitt tiltalt for et mord på en norsk politiker som foreslo ny lovgivning rundt spredning av kopierte spill. De forklarte seg alle tre, men det politiet vet er at den skyldige bare later som han vet hva han snakker om og har begått oppdraget på oppgang fra noen. Hvem er det?

Nerd 1: - Det kan ikke ha vært meg. Jeg satt hjemme og spilte med min Gamecube på nettet og hadde akkurat klart å komme til siste level på Mario.

Nerd 2: - Jeg er fullstendig uskyldig i akkurat dette. Når dette mordet skjedde var jeg hjemme og lastet ned spill på min PC som jeg skulle bruke på X-boxen min.

Nerd 3: - Det er latterlig å tro at jeg gjorde dette. Når dere påstår at jeg skulle ha gjort ugjerningen satt jeg hjemme og så på DVD med min Playstation 2.

Slik svarer du:

Send ditt svar til elin.reitan@tv2.no . Husk å merke konkurransen med riktig emne. Emnet er tittelen på konkurransen du finner over. Skriv alltid med din fulle adresse og ditt telefon-nummer. Du kan svare på alle konkurransene fram til og med 31.mars uansett hvilken dag konkurransen er publisert.

I finalen vil alle som deltok få spørsmål tilsendt som skal besvares innen en tidsfrist. Alle som har minst ett riktig svar i konkurransen deltar i finalen. Hvis du deltar og har riktig svar flere dager får du frikort inn i innledende runder av finalen. Ett riktig svar: 1.runde, To til fem riktige svar: 2.runde, over fem riktige svar: 3.runde. Rundene går til det blir tre personer igjen som kjemper om finalepremien.

Det er gratis å delta i konkurransen.

Du finner alle påskekrimmene her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere