Hvem er Norges verst kledde?

Du avgjør hvem som er Norges verst kledde kvinne. Stem her.

30.11.06 07:16

(SIDE2): Det er ingen enkel kunst å kle seg riktig på kjendisfest. Side2 har nominert en rekke kjendiskvinner som alle søker oppmerksomhet, men som kanskje ikke alltid treffer med antrekket.

Nå er det du som avgjør hvem som er Norges absolutt verst kledde.

Her er de nominerte:

Dorthe Skappel
TV 2-programlederen stiller ofte i flotte antrekk etter antrekk, men noen ganger blir det bare for mye. Det bli bare harry å vise frem magen når du er over førti år.

Mira Craig
Ingen kan si at denne artisten har problemer med å skille seg ut. Gang på gang stiller Mira Craig i hjemmeheklete kjoler eller topper. Hun er også glad i å vise frem kroppen sin. Kanskje på tide å gå til innkjøp av noen litt mer trendy og tildekkende antrekk?

Kiki Sørum
Hun er kjapt ute til å kommentere andres antrekk, men hvordan kler egentlig Kiki Sørum seg selv? Hun skal i hvert fall få pluss for at hun våger. Det er likevel ikke alltid at et dyrt designerplagg gir det fineste og mest trendy antrekket.

Aylar Lie
Hun er som glamourmodeller flest - ikke spesielt opptatt av mote. Aylar Lie pynter seg sjelden til en fest, og hvis hun gjør det, kan det kanskje bli litt i det drøyeste laget. Bling-bling er vi ferdig med for lengst.

Sandra Lyng Haugen
Hun er et utrolig sjarmtroll, og kler egentlig det meste. Det er bare sjelden at Sandras plagg ser særlig gjennomtenkt ut. Fjortisstilen med kosebukser og hettegensere passer bedre hjemme i sofaen.

Helene Rask
Helene kler seg harry, utringet og alltid i veldig trange gensere. Den siste tiden har modellen farget håret mørkt, og det gir henne et mer anstendig og hipt uttrykk.

Elin Tvedt
Den tidligere TVNorge-programlederen stiller gjerne i litt for spesielle antrekk til fest. Hun er tydeligvis glad i smykker og blomster, og det blir litt vel sukkersøtt når hun hiver på seg alt på en gang. Elin tenker nok mer på å være søt enn trendy.

Marion Ravn
Hun var en stjerne som kanskje levde på både utseende og musikken, nå lever hun nok mest på bare musikken. Marion kler seg som en grå mus, og bruker gamle slitte klær. Hun er rett og slett bare kjedelig i klesstilen.

Brita Møystad Engseth
Du skal lete lenge etter en kjedeligere stil enn Britas. Hun er flink til å bytte ut brillene, men resten bryr hun seg svært lite om. Noen av klærne passer bedre på hytta.

Kine Lee Aksnes
Artisten i Lilyjets elsker en rocka stil, og sine nye tatoveringer. Men Kine kan også plutselig stille opp i de rareste antrekk. Hetteganser med ører passer bedre på fjortiser.

Les mer om mote og skjønnhet her

Følg Side2 på mobilen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.