RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem er penest i Bergen?

Sist oppdatert:
I morgen blir det klart - hvem som er den peneste og den tøffeste i Bergen by. Se kandidatene.

Miss Bergen og Mr. Bergen blir kåret på Moods ved midnatt, men det er ennå plass til to jenter.

- Vi har fått avbud fra to jenter, så dersom det er to sporty jenter som kan snu seg rundt fort og ta kontakt med meg torsdag, er det bare å ringe, sier primus motor Tore Coughlin som sammen med tidligere Miss Skandinavia, Marianne Curtis, står bak arrangementet.

Se bildene av kandidatene i bunnen av saken.

De fleste deltagerne er tilknyttet modellbyråer i Bergen, men det er noen nykommere også, spesielt blant jentene.

- Vi har gått forskjellige kurs, sier Bente Marit Sæberg fra Kvinnherad som går modell ganske ofte. Vi lærer å gå og snu og hvilken vei vi skal se, forklarer hun.

- Jeg ble bare spurt en kveld på byen om jeg hadde lyst å være med, forteller Chalotte Høigjelle fra Åsane som er veldig spent.

- Jeg har aldri vært med på noe slikt.

Og den tøffeste gutten..

Det skal også kåres Mr. Bergen og her er det et knippe tøffinger som har meldt seg på med erfaring fra modelyrket og til og med et bergensk glamgutt-kosept. To brødre fra Austevoll er outsidere Klaus og Tor Mikal Østervold, mens en fotballspiller fra Follese, Alexander Woll Sigvaldsen er en annen å se opp for.

I dommerpanelet sitter Tore Coughlin, hoveddommer, Marianne Curtis, miss scandinavia, Farmen-Snorre fra TV 2-serien, Cecilie Emblem fra Glam Models, David Torkelsen, Mr. Europa, Børna-Bjørn fra Mess-TV, Linn Andersen, Miss Norway.

Og skulle noen ønske å være med er nummeret å ringe 98461890

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere