RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem har de tøffeste skoene?

Sist oppdatert:
Et knippe kjente kvinner imponerer med sin skoteft. Se hvilken kjendis som har de tøffeste skoene her.

(SIDE2:) Sko er enhver kvinnes beste venn, hevdes det. Og mange er de av oss som er litt skogale. De fleste kvinner har i alle fall to par i skapet de aldri bruker, enten de er for vonde eller fordi de rett og slett egentlig ikke passet når man har fått dem hjem fra butikken.

Under har vi samlet et knippe kjente kvinner som avslørte sine skovalg i de siste dagene.

Hun kaprer James Bond...
... eller er det kanskje motsatt? Det må du vente til 7. november for å få vite for da får de se Gemma Arterton som agent Fields i «Quantum of Solace».

I filmen er hun en rødtopp, men i det virkelige liv er Arterton brunette. Hun skapte oppmerksomhet ved å komme på premieren i London iført en lilla kjole som var kort-kort foran og lang bak. Gemma Arterton har en rekke filmer på innspillingsstadiet for tiden, så dette er nok ikke første gang vi ser henne.

Hun er verdens rikeste kvinne
Selv verdens rikeste og muligens også mektigste kvinne velger stort sett å kle seg fornuftig.

Men det betyr heller ikke at man kan være elegant. Dronning Elizabeth II har valgt seg et par praktiske, klassiske sorte støvler på sitt besøk i Slovakia. Dronningen og prins Phillip har vært på besøk i landet i to dager og avsluttet i Bratislava.

Hun har roet seg
Det pussige med Lindsay Lohan er at hun ikke synes mindre i rampelyset enn før, faktisk er hun like mye i fotografenes søkelys nå som da hun var på sitt mest opprørske.

Men stort sett handler det om å være til stede der kjæresten Samantha Ronson er dj. Lohans «svigerinne» er Samanthas tvillingsøster, Charlotte Ronson. Hun er designer og har fått mye oppmerksomhet fra Lindsays og Samanthas tilstedeværelse i det siste. Står hun også bak Lindsays sko?

Hun har stil
Beyoncé Knowles kombinerer lett eleganse med et sexy image. Den relativt nygifte artisten har også en evne til å balansere på høye hæler. Nylig gjenopplivet hun sitt alter ego, Sasha, som er en mer vovet versjon av henne selv.

Hun blir også å se i rollen som Etta James i en film om artistens liv. Tidligere har hun spilt hovedrollen i «Dreamgirls» som handlet om Diana Ross and The Supremes.

Hun er verdens søteste
Etter tre filmer der hun har hoppet og sunget seg gjennom livets eskapader er Vanessa Hudgens blitt fast inventar på den røde løperen.

Her er hun på magasinet US Weeklys feiring av hvem som er hotte i Hollywood - og Hudgens var et av navnene magasinet utnevnte.

Hun er gift med kronprinsen
Under sin fylkestur i Telemark avslørte kronprinsesse Mette-Marit seg både som en praktisk og tidvis upraktisk dame, i alle fall når det gjaldt sko. Den første dagen satte nemlig henne elegante brune slangeskinnsko seg fast i underlaget og sørget for at hun måtte ty til ektemannens arm for å holde seg på beina.

I regnværet valgte hun lave ballerinasko, men Side2 falt for disse røde skoene.


Hun er en babe
Mest på artistfronten selvfølgelig. Her er Heidi Range fra Sugababes' sko da hun og gruppens to andre medlemmer, Keisha Buchanan og Amelie Berrabah, skapte oppmerksomhet rundt White Ribbon Alliance.

Sugababes opptrådte sist på Mobo Awards.


Hun kalles Kroppen...
... men Elle Macpherson har kanskje de aller mest klassiske skoene til dette antrekket som hun bar på London-premieren av den 22. James Bond-filmen.

MacPherson hadde valgt seg sorte klassiske pumps med en litt åpen tå til den iøynefallende kjolen. Den australske skjønnheten er fremdeles høyst aktiv som modell, og er en av de få supermodellene som ikke har gjort stor TV-karriere.

Hun velger en annenstil...
... enn sin søster. Ashley Olsen og Mary-Kate sluttet å kle seg likt for flere år siden.

Nylig lanserte de sin nyeste bok, «Influence», på Barnes and Noble og Mary-Kate stilte i et par skyhøye, grå sko i semsket skinn og opphøyet platå. Mary-Kate har i stor grad utmerket som den litt mer bohemske av tvillingjentene.

1122

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere