RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem har Norges flotteste kropp?

Sist oppdatert:
Hvem er vakrest i landet her? Stem på Norges flotteste kropp.

BILDESPESIAL LENGER NED
(SIDE2): Idettsutøvere, skuespillere og artister - Norge er proppfull av vakre kvinner.

Side2 har tatt et lite utvalg at de mest populære kjendiskvinnene.

Nå er det opp til deg å avgjøre hvem som har Norges flotteste kropp. Stem til høyre på siden.

Maria Mena
Den søte artisten blir vakrere for hver gang vi ser henne. Hun stråler selvsikkerhet, og er alltid originalt kledd.

Christina Vuckicevic
Den flotte hekkeløperen har kapret en av Norges flotteste menn, Andreas Thorkildsen. Selv er hun er drøm å se på, alltid like brun og blid.

Lise Karlsnes
Den populære artisten fra «Briskeby» liker å vise frem sin flotte kropp. Hun er også en stor moteløve, og stiller alltid i de kuleste antrekkene. Lise elsker moten med høyt liv, og vet å fokusere på sine kvinnelige former.

Charlotte Thorstvedt
Programlederen var såvidt innom modellbransjen, før hun fikk drømmejobben i MTV. Charlotte har en flott blek norsk hud, store øyne og er naturlig blond. Hun har også kropp som en modell - høy og slank.

Pia Haraldsen
Du finner neppe noen som er mer glamorøs enn Pia Haraldsen. Programlederen i TV 2 elsker kjoler og sterke farger. Hun stråler alltid i høye sko, og viser gjerne litt hud, uten at det blir for mye.

Guri Solberg
Guri er bare skjønn. TV 2s mest etterspurte programleder skinner i kjoler etter kjoler. Som programleder i «Skal vi danse»,
er hun også så privilegert at hun kan gå i kjoler hver eneste fredagskveld.

Kari Traa
Kulekjøreren er en typisk sunn og sporty norsk jente. Kari kler seg gjerne også sporty, men tar også på seg bunad når det måtte passe.

Gro Hammerseng
Det norske håndballandslagets kaptein Gro Hammerseng er en vakker kvinne. Hun trives best på banen, men gjør seg også utmerket i kjole til fest.

Pia Tjelta
Skuespilleren er igjen aktuell denne våren. Pia elsker å kle seg i kjoler, men er ikke så opptatt av å vise frem kroppen sin. Det er likevel ikke til å unngå hennes sjarm og flotte figur.

Synnøve Skarbø
Programlederen i TVNorge har nettopp prydet forsiden av herremagasinet MANN. Bildene er fantastiske, og det er også dama. Synnøve er alltid like blid, og trener hardt for sin flotte kropp.

Mira Craig
Hun har alltid Norges mest vågale antrekk. Mira elsker å gå i sine hjemmeheklete kjoler, og kan gjerne stille på scenen i kun jeans og bikinitopp. Med andre ord, hun er stolt av kroppen og sine flotte former. Magen til Mira er også godt trent.

Tone Damli Aaberge
Uansett hva det handler om når det gjelder Tone Damli Aaberge, så er hun alltid den mest populære. Hun kan synge, danse, sjarmere og underholde. I tillegg har hun også både et utseende og en kropp mange bare kan misunne henne.

Sandra Lyng Haugen
Den søte blondinen har holdt jernet varmt siden hun var med i Idol. Sandra har en sjarm de aller fleste faller pladask for, i tillegg har hun fantastiske former. Sandra ble vinneren av Side2s kåring «Norges deiligste kløft».

Aylar Lie
Det ser ikke ut til at Aylar Lie er blitt noe mindre populært etter at hun tok ut silikonen. Aylar holder seg fortsatt varm i media. Hun har også en flott kropp.

Dorthe Skappel
TV2s egen diva er trolig alle unge gutters drøm, med sitt vakre utseende og flotte kropp. Hun holder linjene ved mye hard trening.

Mia Gundersen
Stavangerjenta ser alltid like fresh ut - og stiller gjerne i helt moteriktige antrekk. Mia er en flott kvinne, vi andre gjerne vil ligne når vi er i samme alder.

Marit Bjørgen
Så mye muskler finner du trolig ikke på noen andre kjendiskvinner i Norge. Det er mye hardtrening som skal til for å holde den spreke kroppen. Noen synes det kan bli for mye muskler, mens andre er helt fascinert.

Kathrine Sørland
En av Norges vakreste modeller har også en av Norges flotteste kropper. Kathrine Sørland er alltid riktig kledd, og er stolt av kroppen sin. Det er slik det skal være.

Kine Bakke
Hun vant første sesong av den skandinaviske versjonen av Top Model, og er alltid å se på catwalken under moteukene i Oslo. Kine har uttalt at hun gjerne tar flere jobber på catwalken, og nettopp det synes vi hun skal gjøre.

Hanneli Mustaparta
Hun har ikke vært med i Top Model eller andre modellkåringer, men har likevel kommet seg frem blant Norges heteste modeller. I dag tar Hanneli Mustaparta, som er kjent som Espen Linds kjæreste, modelleoppdrag også i utlandet.

Les mer om mote og skjønnhet her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Les flere motesaker her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere