*Nettavisen* Nyheter.

Hvem har svaret?

Foto: politiet

Dør-til-dør aksjonen i savnede Dung Tran Larsens nabolag var til liten nytte for politiet.

10.08.07 16:29

(iBergen.no) Omfattende tipssanking onsdag og torsdag kveld viste seg å være fånyttes for politiet. Tjenestemenn fra Laksevåg politistasjon banket på dører i nærområdet til Dungs bolig i Krabbedalen. Samtidig fylte de postkasser med en løpeseddel der de ber om tips.

Småting
Men arbeidet har foreløpig ikke båret frukter.

- Det har kommet inn noen småting, men det går på mer perifære ting. For ordens skyld skal vi avhøre dem som kom med tipsene, men det er nok ingenting der som vil føre oss videre, sier politiinspektør Tore Salvesen til iBergen.no.

Appell i kirken
Det har vært usedvanlig smått med tips fra publikum i forsvinningssaken. Onsdag gikk politiet til det skrittet å møte opp til den vietnamesiske bønnemessen i St. Paul kirke i Bergen sentrum. Dungs familie hadde arrangert en messe spesielt tilegnet den savnede kvinnen.

Etter bønnen appellerte politiet til de fremmøtte om å hjelpe dem med informasjon og Dung.

- Det var et ganske uvanlig framstøt, ja, sa Salvesen under torsdagens pressekonferanse.

Det er nå opprettet en tipstelefon spesielt for denne saken. Har du tips, kan du ringe 97 52 70 06.

Sist sett St. Hans
Dung Tran Larsen ble meldt savnet 20. juli, én uke etter at hun forsvant fra ekteparets bolig i Krabbedalen. Fordi 22-åringen også tidligere skal ha forsvunnet i dagevis, ventet mannen med å melde henne savnet. Tre uker før forsvinningen fikk ekteparet sitt andre barn.

Siste sikre observasjon av Dung utenfor hjemmet var 23. juni på Sartor senter. Overvåkingsmateriale derfra er overlevert politiet.

Kriminalsak
25. juli forsøkte noen å åpne et mobilabonnement i Dungs navn, men fikk avslag fordi den oppgitte fødselsdatoen var feil. Politiet mistenker at noen kan ha forsøkt å avspore politietterforskningen.

Det er foretatt søk med hund i parets hjem og i det umiddelbare nærområdet. Ingen er mistenkt i saken, men forsvinningen etterforskes som en kriminalsak.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.