Gå til sidens hovedinnhold

Hvem kjørte på meg?

Omtrent hver dag, sommer som vinter, setter Trond Taraldsvik seg på sykkelen hjemme på Sofiemyr, tråkker over Nordstrand, og frem til jobben på Lysaker. Forrige mandag ble det en ubehagelig bråstopp på Holtet.

SOFIEMYR/HOLTET: Jeg kjørte som vanlig hjemmefra, forbi Kolbotn, gjennom Prinsdal og opp til Ekebergveien på Ljabru, forteller Taraldsvik. Ikke var det glatt, og ikke var det så stor trafikk for jeg var tidlig ute. Men så skjedde det på Holtet. Jeg så det kom en bil imot meg ved trikkeovergangen, og plutselig svingte den inn mot Marienlundveien. Det hele gikk så fort. Vi kolliderte. Jeg ble slengt først opp på bilens panser og ramlet så i bakken. Taraldsvik mener han ikke besvimte, men var ganske fortumlet. Jeg ble sittende på bakken, klarte ikke å komme meg opp for det var vondt både i skulder, arm og i brystet. Men jeg så i alle fall den hvite personbilen stå litt borti veien. Jeg trodde han hadde kjørt dit for ikke å stå i veien for annen trafikk. Men så ble bilen borte.
Han fikk først hjelp av en dame. Jeg ba henne ringe ambulanse, men ikke hadde hun mobiltelefon, og hun sa at hun var dårlig i norsk. Heldigvis kom det en annen dame. Hun ordnet opp. Fikk ringt, hjalp meg så jeg fikk noe å sitte på.
Tarladsvik forteller at både politi og ambulanse kom ganske raskt, og han ble kjørt til Aker sykehus hvor det ble konstatert både ødelagt kragebein og ribben. Nå er han sykmeldt i første omgang i tre uker.

Noen som så?

Jeg forstår veldig godt at sjåføren er lei seg for det som skjedde. Det var et uhell. Men bare å stikke av, synes jeg lite om. Jeg ønsker derfor å komme i kontakt med folk som kan ha sett kollisjonen som altså var forrige mandag ca. kl. 6.30. Jeg mener at det var folk på trikkeholdeplassen, og de må jo ha sett noe. Kanskje også sjåføren leser dette og har dårlig samvittighet for at han stakk. Likeledes vil jeg gjerne få takket de to hjelpende damene. Den ene har jeg snakket med, og hun skal få en velfortjent blomst.

Sykkelen til den uheldige så lite pen ut etter sammenstøtet. Den ble satt bak 7-11 på Holtet.

Da jeg skulle få hentet den, var den borte. Men så så jeg at det sto sykkelverksted på døren der den var hensatt. Og tror du ikke han som driver dette verkstedet forsto hva som hadde hendt. Han hadde tatt den inn, og nå blir den reparert. Trond Taraldsvik vil ta sykkelen fatt igjen når skadene er leget, og han blir å se i fint driv over Holtet både sommer som vinter. Men jeg skulle så gjerne fått kontakt med han som jeg kolliderte med. Ikke for å få han sntraffet, men kanskje han har lyst til å si unnskyld og dekke reparasjon på sykkelen min.

Taraldsvik er å treffe på 95 81 81 24.

Det hele gikk så fort. Vi kolliderte. Jeg ble slengt først opp på bilens panser og ramlet så i bakken.Trond Taraldsvik

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis