RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem kjøpte denne for 100 millioner?

Foto: Dicko/ Splash News (Dicko/ Splash News)
Ryktene når nye høyder etter hemmelighetskremmeri rundt salgskontrakt.

(SIDE2): Da seks etasjer av en bygård i celebre West Village i New York nylig ble solgt for den nette sum av 15,5 millioner dollar, eller rundt 100 millioner norske kroner begynte ryktene å gå rundt hvem av Hollywood-kjendisene det er som har åpnet lommeboken.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

De fleste mener det er ekteparet Tom Cruise og Katie Holmes som nå er på flyttefot. Alle involverte i salget har fått munnkurv, men dørvakten hadde tydeligvis litt problemer med å ikke snakke med pressen da han endelig fikk sjansen.

– Jeg kan ikke si hvem som bor der, da ville jeg miste jobben. Men dere vet, vi dørvakter vet alt som foregår rundt her. Jeg kan fortelle at eieren ikke kommer til å være her mye for han skal filme i LA mye, og han kjøpte huset til kona som har et Broadway-show. Men jeg kan ikke si dere hvem, det er, sier han ifølge Gawker.

Det har fått svært mange til å konkludere med at det er Cruise og Holmes som har kjøpt herligheten som er i overkant av 750 kvadratmeter fordelt på 6 etasjer og takterrasse.

Ingen har så langt fått ryktene 100 prosent bekreftet, og New York Magazine holder en knapp på at andre potensielle kjøpere kan være Julia Roberts og Danny Moder eller Claire Danes og Hugh Dancy.

Det som imidlertid er ganske sikkert er at det vil ikke ta lang tid fra vedkommende har gått inn døra til det står rimelig mange fotografer på utsiden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere