RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem kler kjolen best?

NINA RICCI: Både Kate Beckinsale, Keira Knightley og Amanda Peet har falt for en romantisk blondekjole fra Nina Ricci.
NINA RICCI: Både Kate Beckinsale, Keira Knightley og Amanda Peet har falt for en romantisk blondekjole fra Nina Ricci. Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Én kjole, tre stjerner.

(SIDE2): Med tilgang til garderober fylt til randen av stilige plagg, er det høyst uvanlig at tre kjendiser blir fotografert i samme kjole.

Men nok en gang har kjendisene altså falt for samme kjole.

Denne gangen er det Nina Riccis blondekjole, som har fått kjendisene til å gå mann av huse.

Romantisk
Nina Ricci er en favoritt blant mange av kjendiskvinnene, og blant annet Jennifer Aniston og Nicole Kidman er fan av Riccis feminine og romantiske design.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Både Kate Beckinsale, Amanda Peet, Kim Kardashian og Keira Knightley har stilt på den røde løperen med den søte kjolen med volanger.

Den britiske skuespilleren Kate Beckinsale brukte den forrige september, og valgte en klassisk styling, med peep-toes og en bronsefarget clutchveske.

Polkadott
Keira Knightley falt også foran den lyserosa varienten, men valgte en med enda flere blondedetaljer. Keira rocket opp antrekket med en svart blazerjakke.

Peet, som brukte kjolen for en måned siden, valgte den hvite varianten av kjolen, og hadde stylet kjolen med polkadottmønstrete strømpebukser og plattformsko fra Louboutini.

Kjendiser i kjoler fra Nina Ricci:

4147

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere