RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem kommer til å ligge med hvem?

(TV3)
Sist oppdatert:
Her er de norsk deltakerne i skandale-realityen «Paradise Hotel».

(SIDE2:) Endelig er de her, deltakerne i det som garantert kommer til å bli vårens snakkis; skandalerealityen «Paradise Hotel». Dette er realityserien der det gjelder å finne seg en sengepartner, ellers bærer det rett hjem.

Og deltakere i andre lands versjoner har ikke vært kjente for å alltid bruke nettene til å sove.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

De 11 deltakerne er fra hele landet og mellom 29 og 21 år gamle. Hele 3500 nordmenn meldte sin interesse da det ble klart at TV3 ønsket å lage en norsk verson av det amerikanske konseptet.

Deltakerne
De som kom gjennom nåløyet er Petter Pilgaard (29) fra Stabekk, Kevin Guzon (27) fra Sandefjord, Mats André Pedersen (22) fra Oslo, Rune Gammelsether (25) fra Mjøndalen, Øystein Wanoa (22) fra Hamar, Lene Sortevik (24) fra Tromsø, Iris Giladi (23) fra Molde, Noor Kamil (23) fra Oslo, Nanna Dahlen (22) fra Tønsberg, Yvonne Mariell Harjo Salomonsen (21) fra Tana og Ida Gran (21) fra Råholt.

Her hjemme var det den danske versjonen som fikk mye oppmerksomhet da den ble sendt i fjor på TV3. Danskene er som kjent ikke et sjenert folkeslag, og det var heftig og mye akitvitet under laknene i løpet av de ukene danskene oppholdte seg på luksushotellet.

Finn kjærligheten på Side2 Match, du også!

Finn en sengepartner
Konkurransen går ut på å finne seg en partner å dele seng med for natten. Klarer du ikke det, blir du sendt hjem og erstattet av en annen. Og det hele foregår på et luksushotell i Mexico. Det er med andre ord klart for intriger, skandaler, ryggdolking og dampende hete tropenetter.

Programleder er Triana Iglesias og programmet kommer i mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere