*Nettavisen* Nyheter.

Hvem likner disse på?

Fire par i hver sin leilighet, pusser opp tre rom, bad og kjøkken. Høres det kjent ut? De ligner til og med på deltakerne fra TV 2-serien Nr. 19.

07.01.05 18:03

I den nye TV3-serien Nr.15-rom for rom møter vi vestkantparet Nils Didrik og Anja Victoria, de unge, forelsket og optimistiske Christian og Mari, andregenerasjons innvandrere Imran og Fazilat og til slutt paret som skal flytte sammen hvis de takler dette - Lars Gunnar og Renate.

Likt Nr.19
Det er ikke mye som skiller Nr.15-rom for rom fra serien Nr. 19 på TV2. Og flere av parene sier til side2.no at det var gjennom TV 2-serien de fant interessen for å melde seg på.

Deltagerne skal gå på jobb som vanlig på dagtid, men på ettermiddagen og i helgene skal det pusses opp.

Det er om å gjøre å høyne verdien på leiligheten så mye som mulig. Med andre ord, ganske så likt Nr.19 som gikk på TV 2.

Leilighetene ligger i Amtmann Meinichs gate 15, på Sandaker/Torshov i Oslo. Også her får de et budsjett, og vinneren er det paret som høyner verdien på leiligheten aller mest.

Presseansvarlig Glenn Ø. Støldal i TV3 sier konseptet vil bli annerledes enn Nr.19.

- Orginalkonseptet er jo likt, men det vil bli en del overraskelser som er annerledes enn nr, 19. så helt likt blir det ikke, sier Glenn til side2.no.

Han sier forskjellen er først og fremst at det blir en yngre og mer urban profil på Nr.15.

Redd for skjeve vegger
Deltagerne flytter i dag inn i leilighetene, og Lars Gunnar og Renate sier til side2.no at skrekken er å bli utdelt en leilighet hvor vegger og gulv må rettes opp. Og det er flere som er redde.

- Vi er aller mest redd for å ende opp med ett råloft, sier Imran til side2.no.

Alle parene ser positivt på oppgaven og tror ikke det kommer til å bli noe særlig intriger og krangling, selvom Renate innrømmer hun har veldig kort lunte og blir lett irritert i stressede situasjoner.

- Jeg vil helst stå for underholdningen jeg, så får Lars Gunnar gjøre arbeidet, innrømmer Renate til side2.no

Premieren på Nr.15- rom for rom er torsdag 27. januar og skal gå 11 episoder på TV3.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.