RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem så ikke på fotball?

Sist oppdatert:
Bli med i dagens påskequiz og vinn en 42-tommers flatskjerm eller eksklusiv kaffemaskin. Klikk og bevis at du er Norges beste amatørdetektiv.

I samarbeid med nettbutikken Deal arrangerer TV 2 Nettavisen årets store påskekonkurranse. Hver dag legger vi ut en ny påskekrim hvor en oppgave må løses. Alt fra å finne morderen til å løse små og store problemer. Svarene sendes inn til oss (du kan svare på alle konkurransene når du måtte ønske fram til og med 31.mars.), og ved riktig svar kvalifiserer du deg til finalen. Svarer du riktig flere dager har du større sjanser i finalen ved at du får bonuspoeng for hvert riktige svar du har sendt inn.

TIPS: Skriv ut konkurransen og ta den med på fjellet, hytta eller på kafe...

Premiene:

Hovedpremien er en QPVision42 HD-TV. En høyoppløselig HDTV som i Lyd og Bilde fikk følgende omtale «Det er ikke ofte vi blir imponert, men det må vi si at vi har blitt av denne skjermen fra QPVision.» Her kan du lese mer om premien . Verdien av premien er 28 000 kroner. Hovedpremien deles ut i finalen.

Du kan også vinne følgende premier:

Kamerabag som er vanntett. Perfekt for deg som vil ha med kameraet på tur eller i dårlig vær. Verdien på premien er 3500 kroner. Denne premien deles ut blant alle som har riktige svar i innledende runder og vinneren er den som har best begrunnelse for riktig svar. Les mer om premien her

Du kan også vinne en avansert kaffemaskin fra Krups. Denne maskinen har 15 bars pumpetrykk og koster egentlig 2000 kroner. Les mer om premien her. Kaffemaskinen deles ut til blant alle som er med i innledende runder og den som har beste begrunnelse til hvorfor man trenger en kaffemaskin i tillegg til riktig svar.

Og skulle ikke det være nok har vi også to flatskjermer til din datamaskin som deles ut i finalen. Du kan vinne de to 17-tommers flatskjermene ved å få andre og tredjeplass i finalen, og husk at alle som svarer riktig er kvalifisert til finaleomgangen. Du trenger ikke å være med hver dag, men vil tjene på å svare riktig på alle konkurransene. Her kan du lese mer om flatskjermene du kan vinne

Konkurranse 11: Hvem så ikke på fotball?

Tre menn sitter i en kantine og snakker om at alle var i England og så fotball i året som gikk, men av dem lyver åpenbart.

Kokk 1: Jeg så Liverpool spille mot Everton på Anfield på forvinteren. Spennende med to lag som bare har en park mellom sine stadioner.

Kokk 2: Kampen jeg så var med Arsenal, men jeg husker ikke mot hvem. Det var tidlig i juni og de spilte visstnok en viktig ligakamp.

Kokk 3: For meg er det lagene utenfor ligasystemet som er interessante. Jeg så Southport, som er en by litt nord for Liverpool, starte sesongen sin.

Hvem har ikke sett fotball?

Slik svarer du:

Send ditt svar til elin.reitan@tv2.no . Husk å merke konkurransen med riktig emne. Emnet er tittelen på konkurransen du finner over. Skriv alltid med din fulle adresse og ditt telefon-nummer. Du kan svare på alle konkurransene fram til og med 31.mars uansett hvilken dag konkurransen er publisert.

I finalen vil alle som deltok få spørsmål tilsendt som skal besvares innen en tidsfrist. Alle som har minst ett riktig svar i konkurransen deltar i finalen. Hvis du deltar og har riktig svar flere dager får du frikort inn i innledende runder av finalen. Ett riktig svar: 1.runde, To til fem riktige svar: 2.runde, over fem riktige svar: 3.runde. Rundene går til det blir tre personer igjen som kjemper om finalepremien.

Det er gratis å delta i konkurransen.

Du finner alle påskekrimmene her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere