*Nettavisen* Nyheter.

Hvem sin blonde skjønnhet er dette?

Foto: (EPA/Scanpix)

Hun har blitt en stor prinsesse...

(SIDE2): De to skjønne spanske prinsesse begynner å bli store - og rett før helgen var det minstejenta Sofía som hadde sin første dag i barnehagen.

Med blonde lokker og store mørke øyne er to og et halvt år gamle Sofia en liten skjønnhet på lik linje med sin to år eldre søster Leonor.

Se bilder nederst i saken!

I barnehagen
Toåringen startet i barnehagen som ligger nær den spanske kongefamiliens bosted - Zarzuelapalasset i utkanten av Madrid.

Pappa Félipe (41) og mamma Letizia (36) fulgte selvsagt sin lille datter til den første dagen, og Sofía ikledd barnehagens t-skjorte med navnetrekk og logo viste stolt fram sin lille blå trillebag med «Hello Kitty» på til fotografene.

Storesøster Leonor starter sitt andre året på førskolen Santa Maria de los Rosales denne uken. Det er vanlig å starte førskolen tre-årsalderen i Spania. Hun går på samme skole som pappa Félipe gjorde da han var liten.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Ferie på Mallorca
Félipe og Letizia har sammen med sine døtre og den øvrige spanske kongefamilien kost seg med sol og sommer på Mallorca der de har sitt sommersted.

Kronprinsen og kong Juan Carlos (71) slappet åpenbart veldig av i sommer - og anla skjegg for anledningen noe vi knapt nok noen gang har sett på tronarvingen og kongen av Spania...

Les også:Se så skjeggete!

2367 Kilde: Hola.com, Svensk Damtidning

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.