*Nettavisen* Nyheter.

Hvem sin rumpe er dette?

TIGHTSRUMPE: Mischa Barton burde valgt en lang genser over sin skimrende tighst...(Klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bildet). Foto: (Stella)

Den nesten alltid så supertrendy Mischa Barton var litt uheldig med tightsvalget...

04.03.08 14:30

(SIDE2): På vei hjem fra moteuken i Paris fløy Mischa Barton (22) tilbake til USA iført en heller sliten sort tights som overlot lite til fantasien.

Les også: Edgy, eksentrisk Paris-høst

Uff og uff
Mischa er en av de aller best kledte unge kvinnene i Hollywood, og hadde det ikke vært for den miserable tightsen hadde hun vært hot også denne gangen. Tightsen er jo fremdeles aktuell, men skjul gjerne bakdelen med en litt lenger jakke eller genser.

Les også: Kjendisbertenes vårmote

Kul
De runde solbrillene med tofargede glass og turkis innfatning er de nye it-solbrillene for sesongen. Tidligere i moteuken ble stjernetvillingene Mary Kate og Ashley Olsen sett på første rad ikledt lignende solbriller.

Det svarte og grå Lala-kashmirsjalet, den korte innsvingte blazeren, de svarte småskoene og den kule boho-vesken er alle gode motevalg og veldig Mischa i stilen.

Sladrejente?
The O.C.-stjernen var egentlig tiltenkt en rolle i hitserien «Gossip Girl», men angivelig grunnet hennes tiltale for fyllekjøring og marihuanabesittelse er hun ikke lenger aktuell.

Les mer om mote her

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.