Hvem tilhører disse?

Foto: Demis Maryannakis / Splash News (Demis Maryannakis / Splash News)

Stjernen (40) har trent vekk formene.

08.05.10 14:43

(SIDE2:) Catherine Zeta-Jones har i disse dager stor suksess med Stephen Sondheims teaterstykke «A Little Night Music» på Broadway.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Kan vinne pris
Den 40 år gamle stjernen har spilt for fulle hus siden desember og kan vinne en Tony for sin innsats senere i år.

Men privat har stjernen hatt nok å tenke på. Ikke minst har det tydelig tatt sterkt på at Michael Douglas sønn, Cameron Douglas, nylig ble dømt til fem års fengsel.

Det ble også kjent at Catherine Zeta-Jones sendte et brev til dommeren der hun ba om at Cameron Douglas fikk en rettferdig dom.

Det, og åtte danseopptredener i «A Little Night Music» i uken synes godt på skuespilleren. Catherine Zeta-Jones er kjent for sine former, men nå er de neste borte, skriver The Sun.

Zeta-Jones har alltid sagt og vist at hun har et avslappet forhold til såkalte hollywooddietter og har flere ganger sagt at hun synes det er kjedelig at alle skal se like ut. Samtidig er hun selv blitt hyllet for sin flotte stil og innstilling.

- Jeg spiste omtrent hele Wales da jeg var gravid, har hun sagt.

Skjedd over lang tid
Nå er det opptredenene hver kveld som gir henne mer enn nok mosjon. Den gamle danseren Zeta-Jones sier også at det handler om å miste vekt over lang tid etter at hun fikk to barn i løpet av tre år.

- Musklene mine husker hva jeg har gjort før, så det er ikke så problematisk å komme i form, sier hun. I juni er Sondheim-musikalen ferdigspilt i New York, og da kan Catherine Zeta-Jones kanskje igjen få formene hun er så kjent for.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.