Gå til sidens hovedinnhold

Hvem tok skiltene?

For ikke lenge siden skrev vi om vanskelige parkeringsforhold på Sæter. Nå har noen i dobbelt forstand tatt saken i egne hender.

Sæter: Utenfor 7 eleven og Flaxen var det kommet opp skilt som fortalte om avgiftsparkering. Og vaktene var spesielt aktive. Om man bare var inne for å kjøpe seg en rosinbolle, og ikke hadde betalt fem kroner og lagt billett i vinduet, ble det raskt en dyr bolle.

Dette har hatt store konsekvenser for oss. Kundene våre tar ikke sjansen på å få en lapp under vinduspusseren, sier Arild Martinsen i Flaxen.

Men i helgen toppet det seg tydeligvis for en. Skiltene forsvant nemlig, og strømtilførselen til billettautomaten ble klippet over.

Inntil skiltene er på plass, kan det i alle fall ikke kreves avgift, sier Martinsen som likevel er bekymret.

Nå blir nemlig vi mistenkt for å ha tatt skiltene. En av parkeringsvaktene til Aker P-drift spurte en av de ansatte på 7 elleven om hvor det var blitt av skiltene.

Forrige gang vi skrev om saken, hadde Martinsen skrevet til gårdeier og forklart den vanskelige situasjonen. Nå har han fått svar hvor det blant står at om det blir gjort hærverk på skilt og automat, vil det føre til hyppigere kontroller.

Både vi og gårdeier er enige om at de få plassene utenfor her ikke skal brukes av andre enn de som har et kundeforhold her. Men det må ikke være så restriktivt og vanskelig at kundene ikke kommer hit. Det er ingen av oss tjent med.

Men hvem som har tatt skiltene, er altså et mysterium. Det er imidlertid et klart hint fra en som er lite fornøyd med parkeringssituasjonen.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis