*Nettavisen* Nyheter.

Hvem tror du Jørgen velger?

Foto: (TVNorge)

En på 20 eller en på 40?

(SIDE2): Den ene fikk det første kysset, mens den andre har fått mange lidenskapelige kyss i ettertid. Det står mellom Katinka Hellan (21) og Silje Haukner (39) når Jørgen Festervoll (30) skal velge seg en kjæreste i siste episode av «Ungkaren 20 vs. 40» torsdag kveld.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ung eller eldre?
Det er om lag ti års forskjell mellom Jørgen og de to siste kjærestekandidatene - og kjemien til begge er åpenbar sterk.

I fjor så vi den forrige ungkaren Stig Kjos velge Natalia Davadi som er seks år yngre enn ham, men om Jørgen velger opp eller ned i alder er litt som lotto. Jørgen og Silje har vært tiltrukket av hverandre hele tiden, men det har også Katinka og Jørgen.

Stem til venstre i saken på hvem du tror Jørgen velger!

Forelsket
Det er ingen tvil om hvem av kvinnene som har gitt mest uttrykk for hva hun føler for ungkaren - Silje sa tidlig at hun hadde falt pladask.

- Jeg er fjortis dødsforelska, har Silje uttalt tidligere. Men hun likte ikke konkurransen som tiltok, og sjalusien steg hos den flotte 39-åringen.

Les også:- Det er lett å bli sjalu

Katinka fikk det aller første kysset av Jørgen, og det ble mange flere både på enkeltdater og dobbeltdater. Ungkaren har hatt et godt øye til begge de to som står igjen til sist, og begge har også fortalt han hva de føler for ham.

Prøv nettdating - 350 000 andre single finner du på Side2 Match!

Falt med en gang
Jørgen fortalte til Se og Hør tidligere i april at han så sin utkårede allerede fra første stund og falt umiddelbart for henne.

Men han sier at hans utvalgte var litt tilbakeholden og det første kysset var mindre å skryte av.

- Det var skikkelig dårlig. Og slik fortsatte det. Til slutt måtte jeg gi henne et ultimatum. Enten gir du meg et ektefølt kyss, ellers sender jeg deg hjem, sier Jørgen.

Da ble det imidlertid fart på sakene.

Les mer her:- Fant dame fra første stund

Klikk på bildet for å forstørre.

«Ungkaren 20 vs. 40» ser du på TVNorge torsdag klokken 21.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.