*Nettavisen* Nyheter.

Hvem utgjør drømmeparet?

Foto: (Scanpix/Montasje)

Mannfolka velger ut fra sex, også på kjendisfronten.

(SIDE2): Eldre menn og yngre kvinner er ikke noe nytt, og nå viser faktisk forskning at det har sine fordeler dersom det er noen års forskjell.

Uansett - i en undersøkelse foretatt på datingsider på nett i USA, der de spurte skulle si hvilke eldre kjendisherre som passer sammen med en yngre kjendisdame, sa menn at de ville se comeback-Mickey Rourke sammen med sosietetsprinsessen Paris Hilton.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

Sex og glamour
De ville i tilfelle være det perfekte eldre herre/yngre dame-paret, mente 25 prosent av mannfolka.

- Sex er tydeligvis en faktor for menn, som føler at Paris Hilton ville vært den perfekte matchen for mannen fra filmene 9 1/2 uke, sier Shira Zwebner, ekspert på forhold og datingsider på nett, til Splash.

I motsetning til mannfolka, mener damene derimot at det perfekte paret ville vært Jack Nicholson og Kim Kardashian.

- Kvinnene stemte på Hollywood-glamour, ettersom de valgte den verdensvante Jack og den motebevisste Kim.

Kjendiser
Like bak på lista dukket evigbrune George Hamilton og urokråka Lindsay Lohan opp, et eventuelt par som er godt likt av både menn og kvinner.

Deretter følger paret som hver for seg stadig vekk topper mest sexy-lister, George Clooney og Megan Fox. Videre på lista finner man så det syngende paret Tom Jones og Miley Cyrus, det morsomme paret Robin Williams og Leighton Meester og skuespillerparet Samuel L. Jackson og Camillla Belle.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag