RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FÅR SKRYT: Lene Alexandra, Mikkel Gaup og Siri Kalvig er under motelupen hver uke - se hvem av dem som får skryt for sine antrekk.
FÅR SKRYT: Lene Alexandra, Mikkel Gaup og Siri Kalvig er under motelupen hver uke - se hvem av dem som får skryt for sine antrekk. Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Hvem var best kledd?

Sist oppdatert:
Disse fikk moteskryt på «Skal vi danse».

(SIDE2): Storm Pedersen har igjen kastet terningen over deltakerne. Pedersen er stylist med base i New York, og er også kjent som modell, danser og moteredaktør i magasinet MANN. Denne høsten har han ansvaret for stylingen på TVNorges «Grease».

Sjekk motedommene under!

Les alt om fredagens «Skal vi danse» her:

- Jeg elsker korte skjørt
Slipper billig unna
- For en taper
- Han burde danset i tanga
Derfor er han dansefavoritt

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Gaute Ormåsen - dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud

Gjenbruk er et viktig stikkord i dagens motebilde. Her har Gaute rett og slett tatt åpningsantrekket til Sigurd Sollien og gjort om hans gamle traser til et nytt antrekk. Bra! Kjolen til partneren er derimot fullstendig utdatert og ser ut som om hun kommer rett fra en østeuropeisk «dårlig smak konferanse».

Siri Kalvig - dansepartner Lars Alexander Wiulsrud

Dette inviterer til bulgarsk bryllup med Siri som en gifteklar engel. Men denne engelen dalte rett ned fra himmelen med en hullete paraply. Riktignok var paraplyen meget vakker, men harmonerer ikke med kjolen. Synd hun stoppet på jorden og ikke dalte videre.

Lene Alexandra Øien - dansepartner Tom-Erik Nilsen

Hadde håret vært veldig utspjåket her, ville helhetsinntrykket blitt «tacky», men her blir det veldig kult. Kjolen er lekker og inviterer til herlig show.

Hanne Krogh - dansepartner Asmund Grinaker

Hanne er som en deilig orkidé i dette antrekket. Hun bærer det som hun skal selge det, og dette kan hun. Selv om antrekket i seg selv ikke helt når opp på full skår, skal det ha for elegansen Hanne skaper gjennom det. I tillegg har hun svært bra hårfrisyre.

Tor Endresen - dansepartner Maria Sandvik

Endelig får Tor lov til å showe litt. Her har det gått med mye sengetøy, både til kappe og kjole, og selv om det er svært kostymert, kan man ikke la være å elske det. Den svært så pornografiske hestehalen er også meget morsom.

Hans Petter Buraas - dansepartner Gyda Bloch Thorsen

Denne gangen var det rikelig med plass bak, så om denne buksen hadde sprukket, ville jeg blitt meget forundret over hva som egentlig foregår i hans bakende. Men den nye margaringutten inviterte oss ikke hjem til hans private rom, og selv om det i showsammenheng er lov til å la være å glitre i hjel seg, blir dette kjedelig, men kledelig.

Mikkel Gaup - dansepartner Therese Cleve

Dette er morsomt. Mikkel Gaup som Chaplin var en forfriskende måte å gjøre om kjole og hvitt til noe mer interessant.

Tore André Flo - dansepartner Nadya Khamitskaya

Tor ser velkledd og bra ut. Blomsten er også morsom, når den tar opp Nadyas kjole. Men hva skal man si om hennes antrekk? Nadya har faktisk sydd denne kjolen selv, og det er deilig å se noen som legger så mye energi og sjel i det de gjør. Deler av kjolen er svært bra, men her er det også mange deler som blir litt mye. Vakre Nadya trenger ikke å overdrive for å synes.

Programleder Guri Solberg

Med hennes Minnie Mus sko og hjemmelagde smykker, blir dette antrekket beklageligvis kjedelig. Hun ser som regel svært bra ut, men denne gangen blir det flatt og betydningsløst.

Dansedommer Trine Dehli Cleve

Trine kler seg etter alder og posisjon, og fremtrer som velkledd og klassisk. Dette er veldig bra, men hun må være forsiktig slik at det ikke bli kjedelig og harry.

Dansedommer Alexandra Kakurina

Veldig morsom idé å plante blomster midt på høsten. Men beklageligvis er resten av antrekket direkte smakløst til en på hennes alder. Hun trenger ikke kle seg som en tante og mitt råd til henne er å lese flere motemagasiner.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere