RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem var mest sexy?

Sist oppdatert:
Stjernene lot seg inspirere av tittelen, og stilte i svart på premieren.

(SIDE2): «The Dark Knight» hadde premiere på Leicester Square i London mandag kveld.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Filmen fikk terningkast seks av side2.
Les: Kompleks og fullendt Batman

Sexy i svart
Maggie Gyllenhaal var den desidert mest populære på den røde løperen, iført en svart jumpsuit i sateng som viste hele ryggen, fra Stella McCartney.

30-åringen representerte inntil nylig undertøyskjeden Agent Provocateur, og er mer sexy enn noensinne. Ifølge kjedens leder Serena Rees er hun tiltrekkende fordi hun er vakker på en «ikke-truende måte».

Kelly Osbourne var blant de andre som dukket opp i svart. Iført en gjennomsiktig blondekjole avdekket hun sine nye slankere former.

Ozzys datter har tydelig blitt eldre, og går nå for en enklere og mer eksklusiv stil enn tidligere. Britiske tabloider derimot, var ikke spesielt begeistret for kjolen.

Hovedrolleinnehaver Christian Bale stilte også i helsvart dress, og fikk følge av sin (overraskende nok) svartkledde kone.

Stilikoner
Programlederen Alexa Chung kom med venninnen, modell og it-jente Daisy Lowe. De er begge kjente for å ha et godt moteblikk og skuffet ikke.

Alexa var laidback i svart skjørt og blazer, med en oversized hvit topp. Daisy hadde på seg en kort lærkjole med fjærjakke og snøresko - som utrolig nok så bra ut.

Donatella Versaces datter Allegra viste dessuten at hun er på bedringens vei etter å ha slitt med anoreksi i mange år, mest sannsynlig ikledt mammas merke.

Fargerike
Det var noen som ikke kom i svart, og tvert imot var svært så fargerike. «Harry Potter»-skuespiller Bonnie Wright kom i rødt, og Peaches Geldof kom i en søt «klovnekjole» og utslått hår.

Hun hadde visstnok tatt en overdose dagen før.
Les saken her: - Geldofs datter tok overdose

Les også:
«Batman» anklaget for overfall
- Nye «Batman» er kjedelig
Batman knuser rekorder
De beste siste rollene
Batman hele natta

505

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere