RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem var stiligst på dansegulvet?

Sist oppdatert:
Et av ukens par får terningkast seks av vår stylist. Sjekk hvem som var ukens flotteste på dansegulvet.

(SIDE2:) I «Skal vi danse» får kjendisene vist hvor flinke de er til å holde takten. Men hva de har på seg er også viktig for helhetsinntrykket.

For hvordan hadde det sett ut hvis Gaute Ormåsen danset tango i joggedress eller Hanne Krogh stilte opp i klærne fra «La det swinge»-opptredenen?

Storm Pedersen har igjen kastet terningen over deltakerne. Pedersen er stylist med base i New York, og er også kjent som modell, danser og moteredaktør i MANN. Denne høsten har han ansvaret for stylingen på TVNorges «Grease».

Gaute Ormåsen med Elena Bokoreva
Se på den pene gutten! Nå har han fått sleik, bukseseler og er mann nok til å holde stilen dansen ut. Dette var enkelt og greit, rent og pent, sikkert og safe og det funker. Den litt mindre imponerende kjolen til dansepartneren demper dog helhetsinntrykket.

Siri Kalvig med Lars Alexander Wiulsrud
Senorita-Siri fikk virkelig fram det spanske, sensuelle og temperamentsfulle uttrykket i denne kjolen. Det skumle med slike svarte og røde kjoler med rysjekant er at de lett kan bli veldig kostymerte og ende opp som en parodi om ikke hår og makeup holder tritt. Dette ble ingen parodi.

Lene Alexandra med Tom-Erik Nilsen
Var det Lene Alexandra som havnet sist i kjolekøen ? Det er morsomt at kjolen er hvit i et såpass heftig uttrykk som tango og den er jo egentlig en pen liten sak. Men denne kjolen blir bare elegant ukledelig. Det var et modig, uheldig valg av kjole.

Hanne Krogh med Asmund Grinaker
Har ikke bevegelsen ”ja-til-Hanne-i-korte-kjoler” startet enda, så startes den i skrivende stund. For de beina er født til og vises fram. Kjolen i seg selv er helt grei. Minuset er at den ser for tung ut til å sitte pent rundt halsen og har noen forstyrrende elementer oventil. Men hun får pluss for handleddsstøtten med steiner på.

Tor Endresen med Maria Sandvik
Dette var en klar forbedring fra forrige uke, og kjole og hvitt er en klassisk herlighet som alltid funker. Det var morsomt med den lille, rosa blomsten som tok opp fargen i kjolen til Maria. Derimot så matcher han nesten bedre med Mikkel Gaups antrekk enn med sin egen dansepartner. To menn med samme antrekk i samme konkurranse er som å høre på Jan Thomas prate om briller; KJEDELIG!

Hans Petter Buraas med Gyda Svela-Thorsen
Det bør komme en advarsel på tv-skjermen før slike antrekk vises, i tilfelle noen med svakt hjerte sitter og ser på. Klarer ikke å bestemme meg for om disse ekstreme Moods of Norway dressene er et resultat av dårlig humor, eller om de faktisk fortjener sitt liv i rampelyset. Når buksebaken i tillegg sprekker, kan man lure på om det er stoffet eller Burres ville rompegymnastikk som har skylda. Men showfaktoren er det ingen ting å si på, og det er akkurat det de skal levere: SHOW!

Sigurd Sollien med Ingrid Beate Thompson
Dette antrekket var perfekt, og jeg er glad for å se at også brillene ble tatt med i helheten! Dette er lekent og Sigurd er leken. Antrekket varmer opp til høstens Grease-feber med 50-talls looken. Det interessante her, er at selv om stilen er 50-talls, og hele nummeret har et ganske kostymert uttrykk, er dette gjort med en moderne vri.

Jenny Skavlan med Egor Filipenko
Frøken Skavlan er for gammel til å være konfirmant, men her får jeg følelsen av at en konfirmasjon fra 80-tallet skal finne sted. Som en påskeklar kylling glitret hun seg rett ut av konkurransen, og med en slik kreasjon er det like greit. Man kan ikke alltid gjemme dårlige snitt med glitter og en orgie i tyll.

Mikkel Gaup med Therese Cleve
Som tidligere nevnt, er menn i kjole og hvitt flott, men en same i kjole og hvitt er enda flottere! Her matcher han Therese svært godt med sin røde rose. Dessverre trekker kjolen hennes ned på helhetsinntrykket. Snittet oventil er kjedelig og stylingen fullstendig utdatert. Men et meget stort pluss til frisøren som har gjort en meget interessant hårvariant på vakre Therese!

Tor Andre Flo med Nadya Khamitskaya
Dette var svært bra!! Klærne er unge og freshe. Den morsomme krageløsningen på Flos skjorte gjør også uttrykket mer interessant. Terningkast 5.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere