RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvem var verst kledd?

VERST: Paz de la Huerta, Phoebe Price og Zooey Deschanel.
VERST: Paz de la Huerta, Phoebe Price og Zooey Deschanel. Foto: Getty Images
Sist oppdatert:
Ikke alle fikk det helt til under Emmy. Se bilder.

(SIDE2): Selv om de fleste stjernene viste seg fra sin beste side under Emmy Awards 2011, så var det også noen som uheldigvis ikke gjorde det.

Noen antrekk som dukket opp på den røde løperen under TV-verdenens største kveld var verken flatterende eller verdt å bli foreviget i, skriver Daily Mail.

Se bilder nederst i saken!

Zooey Deschanel:
Kom i en rosa kjole med et rødt belte til. Noe som for så vidt er en stilig kombinasjon. Men rosafargen er ikke kraftig nok til at kontrasten kommer godt nok fram.

- Denne ballkjolen ser ut som en sekk på henne. Ikke vintage. Ikke klassisk. Rett og slett grusomt, sier moteekspert Art Conn til Celebuzz.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Olivia Munn:
Munns grønne silkekjole fra Caroline Herrera hadde bare alt for mye stoff, og ga intrykk av en større kropp enn det hun egentlig har. Kjolen var ikke tilstrekkelig skreddersydd. I tillegg får fargen en til å plutselig få lyst på den grønne sjokoladen fra «Quality Street,» skriver avisen. Stjernen ble reddet av sin 20-talls bobfrisyre som var et godt valg.

Julianna Margulies:
Marguiles stive hvite kjole fra Armani minner om en brudekjole.

- Det ser ut som om hun har blitt pakket inn i plastfolie. Kjolen dreper formene hennes, og de store juvelene på brystet er bisarre og tar for mye fokus. Juliannas hvite sko gjør dette kvalmende antrekket enda billigere, sier Conn.

Paz de la Huerta:
Forsøkte å se forførerisk ut. Endte med å se ut som hun er blodfattig. Blå lepper? Ansiktet hennes hadde en unaturlig oransjefarge, og håret kunne hun strengt talt ha børstet før hun gikk ut av limoen. Kjolen var for så vidt ikke så verst..

Katie Holmes:
- Har hun tenkt seg på hagefest? Denne kjolen er alt for uformell for en rød løper tilsetning, sier Conn.

Phoebe Price:
Har ikke skjønt at enkel eleganse ofte er det som funker best på den røde løperen. Det blir rett og slett for mye mønster, farger og blomster.

- Jeg er ikke helt sikker på hva denne dame gjør der, men dette rotete maset av en kjole er mindre enn fascinerende. Dette sikrer henne ikke akkurat en plass blant Hollywoods elite, sier moteekspert Conn.

Ariel Winter:
Den 13-år gamle «Modern Family»-skuespilleren viste for mye kløft for en jente på hennes alder.

4564

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere