*Nettavisen* Nyheter.

Hvem vil bo i skammens hus?

Nå er luksuskåken lagt ut for salg - se bildene!

21.09.09 20:28

(LXUS.no) Mens storsvindleren Bernie Madoff sitter bak lås og slå etter en av historiens verste svindelsaker, selges hans tidligere luksuseiendeler unna for å tilfredsstille noen av hans mange kreditorer.

Den tidligere finansakrobatens yachter , biler og hjem i inn- og utland er verdt flerfodlige millioner kroner. Nå er en av rosinene i svindlerpølsa - Madoffs toppleilighet i New York - lagt ut for salg.

Klikk på bildet for å forstørre.

GUDSFORLATT: En politimann har hengt en jakke over en av spisestuestolene. Ellers er det få tegn til liv i den fengslede svindlerens leilighet. Foto: POOL (SCANPIX)

LES OGSÅ:
Storsvindlerens yacht kan bli din
De tryggeste skatteparadisene
Slik blir verdens største toppleilighet

Leiligheten på Manhattans luksuriøse Upper East Side er riktignok en oppvisning i at god smak ikke kan kjøpes for penger, men med noen malingstrøk og lekre møbler vil den brun-beige perlen raskt kunne forvandles til et luksushjem av de sjeldne.

Toppleiligheten er over to etasjer som bindes sammen av en elliptisk trappeoppgang, og kan lokke med store takterrasser, stue med store vinduer, bibliotek, fire peiser, tre soverom og flott utsikt.

Hovedsoverommet har et enormt walk-in-closet og eget marmorbad.

Prislappen på herligheten er 59,5 millioner kroner. Med på kjøpet følger også følelsen av tapt storhetstid og skammen storsvindleren nå må føle når hans uærlig opparbeidede luksusliv nå selges unna bit for bit...

Se bildespesial av Madoffs New York-leilighet øverst på siden!

Har du et luksustips? Send det til LXUS!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.