Gå til sidens hovedinnhold

Hvem vil du være?

Nå kan du møte Amy Winehouse, Michael Jackson og «Hit Man» på Playray.

(SIDE2): Når du registrerer deg på Playray opprettes det automatisk en egen figur, en avatar som representerer deg.

Klikk her for å komme til Playray.

Denne figuren kan du designe og personliggjøre - slik du selv vil.

I dag setter vi i gang en look - a - like konkurranse på Playray. Her bestemmer du selv hvilke kjendis du vil se ut som og kan tolke den personens stil og utseende på din måte.

Slik blir du med i konkurransen
Logg deg inn eller registrer deg på Playray, slik at du kommer til «Din Side». Her laster du opp et bilde av den kjendisen du vil se ut som.

Klær, hår og alt annet tilbehør finner du i figurbutikken. Du kan velge mellom hundrevis av morsomme og stilige antrekk - i alle regnbuens farger.

På Playray er det fullt lovlig å skryte om hvor god man er i de forskjellige spillene, det samme gjelder selvfølgelig for avataren din, tips oss om hvor fin den har blitt

her.

En liten hilsen i gjestboken er alt vi trenger.

Hva vinner jeg?
Både Amy Winehouse, «Hit Man» og Michael Jackson har allerede logget inn på Playray, vi gleder oss til å se hvem andre som dukker opp. Vi kårer en vinner i slutten av måneden som, i tillegg til ære og berømmelse, vinner Playpenger og forlenget Royalt medlemskap.

Spill på Playray
På Playray finner du i tillegg en rekke morsomme og veldig engasjerende casual spill. Kategorien casual spill har blitt ekstra populært da disse spillene er lette å lære, men vanskelige å mestre...

Ingen nedlasting eller installasjon er nødvendig, men husk at du må registrere deg dersom du vil at ditt navn skal synes på rekordlistene.

Vi sees på Playray - god fornøyelse!

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger