Gå til sidens hovedinnhold

Hvem vinner kveldens finale?

Side2 ba leserne om å stemme på sin favoritt før kveldens finale i «Skal vi danse». Resultatet er oppsiktsvekkende.

(SIDE2): Over 2.000 stemmer har kommet inn, og utrolige 85 prosent mener at Kristian Ødegård vinner kveldens dansefinale.

Skal definitivt prøve
Bare 15 prosent holder altså en knapp på Susann Goksør Bjerkrheim, og hun er dermed svært avhengig av at alle hennes gamle og nye fans stiller opp for henne i kveld.

Susann er som kjent en konkurransekvinne, og torsdagens blogginnlegg tyder på at hun ikke på noen måte kommer til å la Kristian Ødegård vinne på forhånd.

- Det blir spennende i morgen, selv om det blir vanskelig å slå Kristian og Alexandra så har vi jo faktisk MULIGHETEN, så vi skal definitivt prøve!

Gir alt man Harr
Men det er jo heller ingen tilfeldighet at Kristian Ødegård har havnet i finalen, og i bloggen hans kommer det tydelig frem at han satser alt for å vinne.

- Vi skal i hvert fall forsøke å danse som olja lyn! («Greased Lightning»). Og etter at den dansen er over, da er det lite vi kan gjøre fra eller til. Her er det bare å gi alt man har... (eller alt man Harr).

I bloggen sin har Kristian Ødegård også lagt ut en videoklipp av hvordan dansedeltagerne avrunder runde 4, hvor Ingar Helge Gimle ble stemt ut, med styrkende dråper i garderoben.

Et must for dansefansen som man kan se her

- Vet hvem som vinner!
- Det er nok ingen tvil om hvem som vinner, mener dansedommer Trond Harr.

Les mer

Kveldens «Skal vi danse» og tidligere programmer ser du her

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget