*Nettavisen* Nyheter.

Hvilke aksjer skal du satse på i sommer?

Euroinvestor arrangerer årets markedsseminar Tirsdag 29.mai.

25.05.12 13:23

Tirsdag 29.mai kl 17.00 i Høyres Hus vil årets mest markedsaktuelle seminar finne sted. Arrangøren er ingen andre enn Danmarks største finansportal Euroinvestor, som nå satser for fullt i Norge.

Se invitasjonen her!

Den norske nettsiden har i den anledning vært under full oppussing de siste månedene, og blir nå relansert for å kunne tilby norske investorer og finansinteresserte den beste informasjonen presentert på den mest brukervennlige måten. Er det et navn som bør merkes av i 2012 er det Euroinvestor.no.

Euroinvestor arrangerer derfor et høyaktuelt aksje- og markedsseminar førstkommende tirsdag for å komme tettere på brukere, investorer, økonomistudenter og det norske næringsliv.

Tre av landets dyktigste foredragsholdere kommer og vil snakke om markedsutsikter og hvilke aksjer man skal satse på i disse stormfulle markedstider.

«Vi har vært så heldige å få Harald Magnus Andreassen (Sjefsøkonom Swedbank First Securities), Stig Myrseth (Administrerende Direktør Dovre Forvaltning), og Per Valebrokk (Administrerende Direktør E24), som alle skal snakke om de usikre markedene og det vil også blitt gitt gode anbefalinger og aksjetips til tiden fremover», sier seminararrangør og prosjektleder for Euroinvestor Norge Kine Kristin Kjærnes.

På seminaret vil også Euroinvestors banebrytende investorverktøy Cockpit bli presentert av Administrerende Direktør for Euroinvestor Jeff Saul, forteller Kjærnes. Cockpit er en skreddersybar plattform for markedsovervåkning, hvor brukeren selv kan sette sammen sine egne skjermer (av i alt 12), og putte inn forskjellig typer informasjon og finansnyheter.

Hvis du ikke har lyst til å gå på 3-4 forskjellige finanssider for å oppdatere deg hver dag, kan du bare ha Cockpit kjørende i bakgrunnen, både på jobb og hjemme.

Kjærnes forteller kort om Cockpit: Eksempelvis, hvis man ønsker en ren Statoil skjerm, kan man sette inn prisutvikling, handelsinformasjon, kursgrafer, nyheter relatert kun til Statoil, OBX indeks for å se hvordan Statoil klarer seg i forhold til indeksen, valutakurser, valutakalkulator, verdensklokke og mye mye mer.

Hvis man ikke kun vil se enkelt aksje, kan man selvfølgelig lage sine egne «Valuta» skjermer, eller «Norske Markedet» skjerm, «Olje» skjerm, «Råvare» skjerm, «Verdensmarkedet» skjerm og mye mer som du ikke finner på andre nettsider samlet i en plattform som i Cockpit.

Når man har laget sine Cockpit skjermer, kan man dele de videre med venner og kolleger via Facebook, Twitter, Linkedin og e-mail forteller Kjærnes. Når en person mottar den delte skjermen, vil Cockpit åpnes LIVE. Og det beste av alt er at plattformen oppdaterer seg kontinuerlig hele dagen, lagrer alt du gjør automatisk og den er helt gratis.

Jeg oppfordrer alle som er interessert i aksjer og investering til å komme på før-sommerens store investorseminar, sier Kjærnes. Vi har høy pågang så det gjelder å være rask. Det er fortsatt plasser igjen, men det er begrenset.

Ønsker du å delta på sommerens store gratis markedsseminar? Meld deg på med fullt navn til kk@euroinvestor.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.