RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvilke stjerner var skoleflinke?

Hvilke stjerner fullførte utdannelsen? Og hva gjorde de ved siden av studiene? Få noen svar her.

(SIDE2): Brad Pitt og Matthew Fox har også vært unge skoleelver en gang. People.com har funnet ut hvordan noen av stjernene gjorde det på skolen.

Brad Pitt
Kjekkasen gikk på University of Missouri, hvor han studerte reklame. Dessverre fullførte han aldri utdannelsen. I stedet reiste han til California i siste semester, og han forklarer årsaken slik:

- Jeg fant ut at alle søkte på jobber eller giftet seg. Jeg ville ikke gjøre noen av delene, sier han ifølge People.

Lucy Liu
«Ally McBeal»-stjernen studerte kinesisk språk og kultur på University of Michigan. Her fullførte hun bachelorgraden i 1990. Det var her hun oppdaget sin kjærlighet til skuespilleryrket. Blant annet spilte hun hovedrollen i skoleoppsetningen av «Alice i Eventyrland».

Matthew Fox
«Lost»-skuespilleren fullførte utdannelsen i økonomi ved Columbia University i 1989. Mens han gikk på skolen var han en stjerne på fotballaget.

Meryl Streep
Denne allsidige skuespilleren fikk sin bachelorgrad i drama ved Vassar College i 1971. Senere fikk hun mastergrad i det samme ved Yale University. Hun har fortalt at årene ved Vassar College gjorde henne til en selvsikker og smart kvinne.

Lisa Kudrow
Kudrow, best kjent som Phoebe i «Friends», gikk også på Vassar College. Her fikk hun bachelorgrad i biologi i 1985. På skolen var hun med på tennislaget. Fordi hun var så flink i biologi, planla hun å jobbe videre med medisinsk forskning. Men heldigvis overtalte en venn av broren henne om at hun burde prøve å bli komiker.

Jerry Seinfeld
Komikeren gikk på Queens College. Her fikk han bachelorgraden i teater og kommunikasjon i 1976. I 1994 ble han æresdoktor ved skolen. Det var her han fant ut at han ville vie livet sitt til komikk.

Wentworth Miller
«Prison Break»-yndlingen ble bachelor i engelsk ved Princeton University i 1995. I tillegg til studiene, var Miller med i a cappella-gruppen Tigertones og ga ut en tegneseriestripe i skoleavisen som enkelte mente var rasistisk.

Denzel Washington
Skuespilleren fullførte bachelorgraden i journalistikk ved Fordham University i 1977. Interessen for journalistikk ble imidlertid mindre da han fikk roller i skoleoppsetningene av «The Emperor Jones» og «Othello». Men Washington hadde også tid til å spille på basketballaget.

David Letterman
Talkshowverten ble bachelor i telekommunikasjon ved Ball State University i 1969. På den tiden var han medlem av skolens debattgruppe og hadde et radioshow. Radioshowet ga ham problemer med lederne på universitetet, på grunn av vitsene han fortalte.

Brooke Shields
Shields fikk sin bachelorgrad i fransk litteratur ved Princeton University i 1987. På denne tiden var hun allerede skuespiller, og mange trodde hun bare kom inn på den respekterte skolen fordi hun var kjendis. Da hun fikk A på sin første eksamen, tok likevel folk henne mer seriøst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere