*Nettavisen* Nyheter.

Hvilken artist ville du festet sammen med?

En ny undersøkelse viser at Elvis fortsatt er kongen, også blant de som skal på nachspiel. Hvem ville du festet sammen med? Si din mening her.

27.05.04 11:23

Det er bryggeriet Miller Brewing som har spurt sine kunder om hvilke artister de helst ville festet med, spilt musikk sammen med eller kastet en ølflaske på, melder Wireless Flash.

Klikk på bildet for å forstørre.

Favoritten blant festløvene var Elvis. Rocker og realitystjerne Ozzy Osbourne fulgte på andreplass. Ozzy var også førstevalget blant flaskekasterne. En av tre ville kastet en flaske i hodet på den gamle rockeren om de hadde fått muligheten.

Hvem ville du valgt?
Keith Richards kom på andreplass på flaskekasternes liste. På listen over hvem folk helst ville spilt sammen med kom Jimi Hendrix og John Lennon på delt førsteplass.

Til slutt kan vi nevne at 67 prosent av de som deltok i undersøkelsen mente at stage diving var teit, og at 25 prosent syntes det var kult å spille luftgitar.

Dersom du fikk velge fritt. Hvem ville du festet sammen med, kastet flasker på eller spilt sammen med? Si din mening i diskusjonsforumet under.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.