*Nettavisen* Nyheter.

Hvilken kjole skal jeg velge?

Er du i tvil om hvilken kjole du skal velge på nyttårsaften? Få motetips og bli inspirert av catwalkens flotteste kjoler her.

(SIDE2): Forvirret? Da er du ikke alene. Enten du elsker grått og sølv eller har dilla på rødt og lilla, kan denne lille guiden til catwalkens vakreste kjoler være midt i blinken for deg.

Hav av farger og fasonger
Det er aldri lett å bestemme seg for nyttårsantrekket. Med denne guiden til catwalkens kuleste kjoler, blir det heller kanskje ikke enklere.

Denne sesongen kan du velge i et hav av farger og fasonger. Vi gir deg de heteste snittene og fargene her.

Superkort eller subbelangt
Denne sesongens kjoler er enten superkorte eller kjempelange. Nicole Kidman går for en variant som er så lang at du ikke ser skoene hennes, mens Jennifer Lopez går for en så kort kjole at det er et under at ikke trusen kommer til syne.

Med andre ord, det er din smak som teller. En kort kjole gir et sexy uttrykk, mens en lang kjole er mer elegant.

Grått, sort og sølv
Den tidløse fargen sort er alltid en vinner, men ikke fargen for deg som vil skille deg ut. Grått og sølv er sett oftere på catwalken det siste halvåret. Stjernene liker også å skinne i sølv og metalliske kjoler.

Pass deg litt for gull, det er en farge som trolig snart er på vei ut av motebildet og som lett kan bli litt for mye av det gode.

Rødt, lilla og blått
Blått i forskjellige nyanser er for fullt tilbake i motebildet, og sterkest er kanskje den kongeblå fargen. Lilla og rødt er trendy denne sesongen, og fungerer også godt i kombinasjon.

For å sprite opp en rød kjole enda mer, kan du for eksempel hive på et lilla belte - ett vågalt og kult valg.

Kast de solbrune strømpene
Et superhett tips til deg som vil være trendy som på catwalken, er å kaste de solbrune strømpene. Nå er det fargerike strømper som gjelder.

Nettingstrømper og strømper i dyreprint er også en hit.

Se bildene fra catwalken lenger ned - med ønske om en moteriktig og spennende nyttårsaften 2006.

Les mer om mote her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.