Gå til sidens hovedinnhold

Hvilken pizza er best?

Grandiosaen havner ikke på topp fem over de beste frossenpizzaene. Sjekk stor test av ni pizzaer.

(SIDE2): Pizza er kanskje den mest populære middagsmaten vi har i Norge. De færreste lager den selv helt fra scratch. Flere går på Peppes eller Dolly Dimple, eller bestiller pizza hjem fra disse store kjedene. Men ingenting kan måle seg med de volumene vi haler med oss hjem fra frysedisken på super'n. Det sies at Grandiosa alene holder liv i store deler av norsk landbruk!

Når dette er så populært, må det ha en grunn. At det er lettvint, er åpenbart. Men hvordan smaker det? Er det slik at man er fornøyd med at det er «godt nok», eller finnes det faktisk frossenpizza som er virkelig velsmakende? Det ville vi gjerne finne ut.

I samarbeid med TV 2 hjelper deg, gjorde Art of Taste et utvalg av frossenpizzaene som finnes på det norske markedet, og satte sammen et testpanel for å smake dem.

Best i test
Vinneren av testen ble Dr Oetker Ristorante Prosciutto. Den veier, 330 g og koster kr 26,90. Med 6,4 poeng ble den testens vinner.

- God konsistens på bunnen. Tomatsaus og fyll er saftig og smaksrikt. God balanse mellom ost og øvrig tilbehør, mente juryen.

Gamle gode Grandiosa måtte se seg slått av seks andre pizzaer og havnet helt nede på en 7.-plass.

Se hele testresultatet her


Testpanel og testmetodikk kan du lese om her
Flere tester av mat og drikke fra Art of Taste og TV 2 hjelper deg finner du her

Reklame

Kun 3 timer igjen: Her får du oversikt over alle salgene