RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvilket snitt er best?

Sist oppdatert:
Fortvil ikke over gamle kjoler eller lite penger - i år er nesten alt lov på kjolefronten. Se likevel hvilket terningkast vi gir de forskjellige snittene her.

(SIDE2): Det er et hav av forskjellige kjole å velge til årets julebordssesong. Side2 presenterer alle snittene her - med terningkast.

BILDESPESIAL LENGER NED

Se og lær, og husk å alltid fremheve det du er mest fornøyd med og stolt over!

Stroppeløs/tubetopp
Kjole uten stropper passer best for deg som har pupper til å holde den oppe. En stroppeløs kjole må være i helt riktig størrelse. For stor kjole vil trolig falle ned, for liten kjole vil klemme puppene flate. En stroppeløs kjole som sitter perfekt kan bli en vinner, men en stroppløs kjole som du må kjempe for å holde oppe hele kvelden, kan virkelig bli en taper.

Halterneck
Kjole med snøring rundt halsen er pent, og løftet definitivt puppene dine. Samtidig er dette kjolen som lett kan bli litt «porno», så sørg for å ikke se for sexy ut. Da vet gutta i hvert fall hvem de skal sikte inn på julebordet.

Med stropper
Kjole med stropper er enkelt og flott. Kate Moss blir som en drøm i sin sorte lange kjole med stropper. Fordelen med denne kjoler er også at du kan ha en bh under, og dermed forme puppene mer som du vil.

Sid
Dette er julebordets vinner. Den korte kjolen har vart over flere sesonger, men vil du være skikkelig trendy, bør du går for en lang kjole i år. Helst helt ned til bakken.

Kort
En kort kjole er sexy, men til julebordet bør du velge noe annet. Hvis du har fulgt trendene de siste årene, har du kanskje løpt rundt i korte kjoler og tights dagen lang. La derfor julebordet føre deg over i en litt mer elegant stil - med en lengre kjole.

Rysjer
Kjoler med rysjer kan være ganske tøft. Se bare på Agyness Deyn. Hennes turkise kjole er dødskul, med store rysjer på brystet, og trang ellers. Men husk at rysjer kan få deg til å se større ut.

Metallpynt
Butikkene er fulle av kjoler og topper med metallpynt for tiden. Et belte rundt livet med metallpynt eller nagler, eller en krage dekorert med metallpynt er kjempekult, og passer alle.

Puffermer
Dita Von Teese er blant stjernene som digger denne trenden. Puffermer gir en gammeldags- og vintagelook, og passer fint for deg som liker å skille deg ut. Styr bare unna puffarmene fra 80-tallet.

V-hals
Dyp utringning er pent på en lang kjole, men dyp utringning i tillegg til en høy splitt eller superkort kjole blir bare for mye. Sørg for å legge fokus enten på lange bein eller på dyp utringning.

Lange armer
Det er veldig få kjoler som har lange armer. Er du en frysepine passer det perfekt med lange armer. Gamle vintagekjoler har ofte lange armer, og det kan gi en kul look, men få nye kjoler lages med lange armer.

Kryss/åpen rygg
Å vise litt av ryggen er utrolig sexy. Du er ikke for vågal, men viser at du tør å vise litt hud. Dette kan raskt bli guttas favoritt. Bar rygg eller kryss på ryggen passer utelukkende best på lange kjoler.

Med bh-innlegg
Halle Berry og Monica Bellucci ser ut som en drøm i sine kjoler med bh-innlegg. Men du skal virkelig se ut som en million dollar for å kunne gå i en slik kjole, og puppene må virkelig fylle ut cupen.

Med slep
Kjolene skal være lange i år, og Side2s favoritt er kjole med slep. For langt blir raskt litt for mye, men gå for en sid kjole som henger bare litt etter når du går opp trappene til julebordet. Det gir en skikkelig stjernefølelse, og når det er julebord er det virkelig lov til å være stjerne for en kveld. Pass bare på når du er på dansegulvet - da kan det lett skje ulykker.

Påfuglinspirert
Charlize Theron er skuespilleren som gjerne tør å være vågal. Tidligere i år stilte hun i en kjole med store påfugl-etterlignende fjær nederst. Dette kan lett se litt latterlig ut.

Sari
Dessverre er sari blitt en trend blant flere store, men gravide stjerner. Side2 har ikke mye til overs for denne formløse kjolen, hvis ikke du vil se ut som et telt eller har noe å skjule?

Bar mage
Bar mage er bare ikke fint - og helt ute av motebildet.

En arm/asymmetrisk
Vi trodde aldri denne moten skulle komme tilbake, men vips så er den her igjen. Kjoler med bare en arm er hot blant stjernene, men gjør det vanskelig å gå med bh. Du kan selvfølgelig gå for en stroppeløs bh, men sørg da for at den ikke synes på siden.

Les mer om mote her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere