Hvilket talkshow er verst?

Mange sier Jerry Springer er det verste som finnes av talkshow. Hva mener du? Si din mening.

(SIDE2:) Slåssing, intriger og utroskap har de senere årene blitt hverdagskost på amerikanske talkshow. Jerry Springer er selve kronjuvelen i talkshow-jungelen. Men Jerry er ikke den verste. Her er våre kandidater:

Rachael Ray - Rachael Ray er først og fremst kjent som en sprudlende TV-kokk på Food Network i USA a la Jamie Oliver. Hun ble oppdaget av Oprah, som hadde så stor tro på henne at hun i september i år lanserte talkshow med matdronningen. Sendes på TVNorge.

Ricki Lake - Go Ricki, go Ricki. Sendes her hjemme på TV3. Har gått siden 1993 og skulle egentlig være en litt mer seriøs versjon av Jerry Springer. Det kan imidlertid ikke alltid virke sånn.

The Roseanne Show med Roseanne Barr. Gikk fra 1998-2000 og ble aldri det samme suksessen som hennes sitcom.

Jerry Springer - Jerry Springer Show hadde premiere i USA 1991, og ble raskt det mest sette TV-showet på amerikanske skjermer. Showet slutter aldri å sjokkere og det hele ender ofte med at gjestene begynner å sloss.

Ellen DeGeneres Show - Går på TV3 her hjemme. Hadde premiere 8. september 2003. var nominert til 11 Daytime Emmy Awards første sesongen.

TheOprah Winfrey Show- kalles dronningen av talkshow og er en av de mektigste programlederne i USA. The Oprah Winfrey Show gikk for første gang på landsdekkende fjernsyn i USA september 1986. Hun har nylig utvidet kontrakten sin frem til 2011.

Late night with Conan O'Brian - Går på NBC. Skal overta The Tonight Show etter Jay Leno i 2009.

Jay Leno Tonight Show. Tonight Show er det talkshowet i USA som har gått lengst. Det begynte i 1954. Leno har ledet det siden 1992.

Dr. Phil - Dr. Phillip C. McGraw ble verdenskjent gjennom «The Oprah Winfrey Show» der han fremstod som ekspert på menneskelig adferd. Han fikk sitt eget show i 2002. Tar opp viktige temaer som: «Jeg husker ingenting fra bryllupet mitt».

Tyra Banks show - Tyras forsøk på å være Oprah.

Her hjemme ble verken Elisas Univers med Elisa Røtterud eller Bare Brita noen suksesser og ble fort tatt av plakaten.

Også Senkveld med Thomas og Harald og Først og sist med Fredrik Skavlan er med på listen. Du kan stemme til høyre.

TALKSHOW:

Talkshow er amerikansk ord for en bestemt type program på fjernsyn hvor samtalen står sentralt. Talkshow er billige å produsere og tiltrekker publikum som er interessant for annonsører. Dermed har det blitt et varemerke for kommersielt tv, spesielt i USA. Kjernen i et talkshow er en programleder, gjester og publikum.

(Kilde: Wikipedia)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag