*Nettavisen* Nyheter.

Hvis dette er fremtiden, så ...

Foto: (Lionhead Studios)

Den andre utvidelsen til «Fable II» er her, og – sjokk – du får et hint om «Fable III».

25.09.09 12:59

KONKURRANSE:Kikk her og få «Fable II»-utvidelsen gratis

(Spill): La oss begynne med det første. «Fable II: See The Future» koster 45 kroner (560 microsoftpoeng). Det er ikke mye. Når det er sagt så får du heller ikke alt for mye.

Egentlig får du tre ting – to nye nivåer og ett kampområde. Det første nivået er et sted hvor noe fargerike slemminger har stjålet alle fargene (ja, alt annet er i svart/hvitt). Slemmingene er fargekodet så du skal skjønne hvilket angrep som lønner seg. Etter at du har gått igjennom de korte delene av dette nivået er det ingen store bosser eller annet. Generelt sett er det likevel en god del å drepe.

Se fremtiden med egne øyne:
(Artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED

For å komme til nivået over må du snakke med Murgo (fyren du møtte i starten av spillet) som selger deg en slik snøkule som man rister på (og som transporterer deg til området). Murgo selger deg senere en gylden hodeskalle som sender deg til en gravplass. Her har heldigvis folkene bak «Fable II» laget en liten utfordring utover kampsystemet. Du må faktisk tenke noen ganger i dette også veldig korte nivået.

Når du har klart de to nivåene over så gir Murgo deg en siste ting som sender deg til fremtiden. I praksis får du et hint om «Fable III», men det skal vi ikke avsløre for deg.

Pakkens siste nyhet, utover at du kan gjøre om hunden din til en dalmatiner og en del nye achievements, er Coliseum – et nytt sted hvor du kan kjempe deg til toppen for å få best mulig score.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Lionhead Studios)

Alt i alt er det ikke mye du får i denne pakken, og den kan egentlig kun anbefales til fans som fortsatt spiller «Fable II». Hovedoppdragene i denne ekspansjonen er du likevel ferdig med på et par timer, så har du lite microsoftpoeng bør du vurdere om investeringen er lønnsom.

PS! Det er en stund siden «Fable II» spant rundt inne i X-boksen hjemme og det første som skjedde når jeg startet det opp igjen for å se fremtiden var at kontoen var fylt godt opp med penger. Tanken til utviklerne av «Fable II» om at du tjente penger mens du var logget av, førte til at jeg var millionær. Hvis det bare var slik i virkeligheten, at jeg fikk penger hvis jeg ikke gjorde noe ... Nuvel.

På forsiden av Spillmagasinet finner du flere saker om spill.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: (Lionhead Studios)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.