NEW YORK (Nettavisen): I en rasende melding på sin medieplattform Truth Social på mandag, så hevder Donald Trump at FBI har stjålet flere av hans pass.

– Wow! I forbindelse med raidet av FBI av Mar-a-Lago, stjal de mine tre pass (ett utløpt), sammen med alt annet. Dette er et angrep på en politisk motstander på et nivå som vi aldri tidligere har opplevd før i vårt land. Tredje verden! skriver Trump.

Se meldingen her:

- Trump kan ikke forlate USA

Daily Mail skriver at om disse opplysningene stemmer, så kan ikke Donald Trump forlate landet.

De skriver at Donald Trump mest sannsynlig har både har et normalt blått amerikansk pass som alle amerikanske statsborgere får, samt et rødt diplomatpass som kan benyttes på offisielle reiser. Diplomatpasset skal Trump ha mottatt da han ble president.

Men uten et lovlig pass, har ikke Trump muligheten til å reise utenfor USA, skriver avisen.

Donald Trump har helt siden razziaen fant sted for en uke siden, kommet med kraftige angrep på FBI for å ha gått til ransakelse i huset hans, uten hans tillatelse.

Les også: Mental-måling av Biden: – Genuint bekymret

Etterforskningen av Trump omfatter brudd på spionasjeloven, og de mulige lovbruddene gjelder ulovlig tilbakeholding av sensitive dokumenter, viser ransakingsordren, som ble frigitt av dommer Bruce Reinhart fredag.

Les også: Melania-lekkasje: - De ville ikke ha noen vitner

Trump: - Ikke bare mitt hjem

I en lang serie personlige mail som går ut til hans følgere, bruker Donald Trump også razziaen for å hente inn mer penger til seg selv.

Les også: Publiserer bildene Donald Trump hevder ikke eksisterte

– Ingenting som dette har noen gang tidligere skjedd med en president i USA, og det er viktig at du vet at det ikke bare var mitt hjem som ble krenket - det var hjemmet til hver eneste patriotiske amerikaner som jeg har kjempet for siden det ikoniske øyeblikket jeg kom ned den gyldne rulletrappen i 2015, skriver Trump i en av de personlige mailene til sine støttespillere.

Les mer: Her er Trumps personlige mail etter razziaen

I flere av mailene som blir sendt ut, kommer det også personlige meldinger fra Trumps barn.

– Venstresiden vil aldri greie å fjerne president Trump. Dette er trist. Som du vet ble min fars flotte hjem raidet av FBI. Dette er enestående og noe slikt har aldri tidligere skjedd mot en amerikansk president, skriver hans eldste sønn, Donald Trump jr. i en personlig mail til Trumps følgere.