RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvor ble det av Baywatch-damene?

Sist oppdatert:
De dominerte tv-skjermer verden rundt, men hvor mange av dem har gjort seg bemerket i ettertid? Se bildene her.

(SIDE2): Baywatch tok verden mest storm da serien så dagens lys i 1989. I tolv år kunne tv-seere følge de badedraktkledde livredderne.

Serien skapte mange navn. David Hasselhoff fikk sving igjen på karrieren og både Pamela Anderson og Carmen Electra slo igjennom fror fullt takket være serien.

Men hvor ble det av alle de andre damene? Vi har prøvd å finne ut hva de har gjort siden og hvor de er nå.

Erika Eleniak (Shauni McClain)
Erika var den første virkelige Baywatch-baben. Hun var med fra starten av 1989, men ble erstattet av Pamela Anderson i 1992. Hun er født i Los Angeles, men faren er fra Ukraina - derav navnet. Hun ble Playmate of the Month i juli 1989. Siden Baywatch-perioden har hun medvirket i en rekke dårlige b- og c-filmer. Visste du forresten at hun var med i E.T.?

Pamela Anderson (Casey Jean Parker, alias CJ)
Denne damen trenger vel ingen nærmere presentasjon. Hun var med i Baywatch fra 1992 til 1997. Siden den gang har hun vært i mediets søkelys konstant, og er kanskje vår tids største sex-symbol. Men visste du at bestefaren var finsk? Eller at hun har rekorden med å være på Playboy sitt cover med sine elleve ganger? Og tro det eller ei - damen går faktisk for å være ganske så smart.

Nicole Eggert (Roberta Quinn, alias Summer)
Nicole var den lille blonde søtnosen som måtte leve i skyggen av Pamela Anderson. Hun forstørret brystene for å være med i Baywatch, med reduserte dem igjen i det øyeblikk hun var ferdig med livredningen. Hun skadet tre ryggvirvler i en vinterulykke i 1996 og sliter fortsatt med ettervirkninger. Hun har også medvirket i en rekke mindre filmer.

Traci Bingham (Jordan Tate)
Hun var den første afrikanske damen som var med i Baywatch. Hun har også flere semestere bak seg på Harvard University. Bingham har vært å se i en rekke tv-serier, og hun har også deltatt på den engelske utgaven av Big Brother. Hun er ofte å se på den røde løperen under diverse premierer og andre festligheter.

Yasmine Bleeth (Caroline Holden)
Yasmine ble for noen år tilbake kjent for to ting. Hun dater Matthew Perry fra Venner For Livet. Og hun ble tatt med kokain. Hun ble dømt og må jevnlig ta diverse tester for å vise at hun klarer å holde seg borte fra stoffet. Hun har hatt noen mindre roller i tv-serier, men karrieren fikk seg en knekk etter kokain-dommen.

Carmen Electra (Lani McKenize)
Carmen er nok den som har gjort størst suksess ved siden av Pamela Anderson. Ved siden av et par mer eller mindre uheldige forhold, har hun gjort det bra både som skuespillere og moteikon. Hun er profesjonell danser og kan også synge. Hun er gift med rockeren David Navarro, og ble oppdaget av selveste Prince som 18-åring.

Gina Lee Nolin (Neely Capshaw)
Gina har det vært svært stille rundt. Hun har verken medvirket i filmer eller tv-serier, men fått et barn og venter ennå et i løpet av sommeren. For noen år tilbake gikk det rykter om at det fantes en hjemmelaget sexvideo av henne på nettet. Om det fantes ble den uansett ikke så kjent som kollega Pamela Anderson sin.

Skulle du savne Baywatch-gjengen, burde du sjekke ut filmen Baywatch: Hawaiian Wedding fra 2003. Dette er en skikkelig dårlig film, men en hyggelig måte å få sett igjen alle heltene fra 90-tallet på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere