RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvor ble supermodellene av?

De var sexy, populære og man så dem overalt. Men hvor ble det av de store modellstjernene fra 90-tallet?

(SIDE2): Alle som vokste opp på 90-tallet, og fikk sin første pc i en alder av 15 år, blir ekstra øm om hjertet ved tanken på 90-tallets supermodeller.

BILDESPESIAL: Supermodellene fra 90-årene

Det var disse ungfolene surfet etter på nettet. Det var disse som fikk puberteten til å gå helt over styr og det var disse som var drømmedamene.

Naomi Campbell roter seg med jevne mellomrom opp i skandaler. Claudia Schiffer ble sist sett som patriotisk Tyskland-fan under fotball-VM og Vendela Kirsebom giftet seg med en norsk politiker.

Noen har fått sine egne tv-show, andre pryder fortsatt diverse magasin-covere og noen har sakte men sikkert glidd ut av medias søkelys.

Side2 har tatt en titt på de aller mest kjente fra de glade 90-årene.

Elle Macpherson:
En av verdens aller mest kjente modeller. Med kallenavnet The Body (for øvrig det samme kallenavnet som undertegnede) tok hun verden med storm under sin storhetstid. Med sine 183 centimeter er 43-åringen fortsatt en flott dame. Hun brenner for brystkreft-saken. Hun har to sønner og det er uvisst om hun er singel eller ikke, etter fjorårets brudd med Arpad Busson.

Claudia Schiffer:
Den tyske skjønnheten har blitt 36 år. Også hun er talskvinne for brystkreft-saken, og jobber frivillig for UNICEF. Hun har to barn, og etter en rekke mystiske forlovelser og forhold, deriblant fem år med magikeren David Copperfield, giftet hun seg i 2002 med Matthew Vaughn. Hun har to barn, snakker flytende fransk og bor i London.

Helena Christensen:
Jeg husker jeg så henne første gang i Chris Isaak-videoen til klassikeren «Wicked Game». Og jeg var solgt. Helenas far er dansk, mens moren kom fra Peru. Derav hennes mørke og mystiske, men likevel skandinaviske utseende. 38-åringen har også flere tubulente forhold bak seg, deriblant med Leonardo Di Caprio og avdøde Michael Hutchence. De siste årene har hun skapt seg et navn som fotograf, og hun skal visstnok være både flink og dyr.

Naomi Campbell:
Kanskje den som er mest i rampelyset ennå - både på godt og vondt. Hun er kjent som modell, men har også prøvd seg innen musikk og forfatterskap. Dessverre har hun også rotet seg borti en del skandaler. Hun har blitt anklaget for misbruk av narkotika, overfall og andre former for fysiske angrep mot andre personer. Campbell, som nå er 36 år, er også aktiv med veldedighetsarbeidet - spesielt overfor barn i sultrammede land i Afrika.

Cindy Crawford:
Cindy, som har blitt 40 år gammel, ble kjent verden over med sin skjønnhetsføflekk og frekke reklamebilder for blant annet Hennes & Mauritz. Hun var gift i fire år med skuespilleren Richard Gere, men forholdet ble slutt i 1995. Det har vært stille rundt Cindy de siste årene, og hun lever en fredfyllt og rolig liv sammen med sin nye ektemann og sine to barn. Likevel er hun ofte å se på større happeninger som veldedighetsshow og premierefester.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere