*Nettavisen* Nyheter.

Hvor er kløfta, Britney?

FØR OG ETTER: Britney har gått ned mange kilo siden august. Det vises - også i bikinitoppen. Foto: (Splash News)

Slanker hun vekk puppene?

19.10.09 17:33

(SIDE2): Nyslanke Britney Spears har i høst gått merkbart ned i vekt takket være bedre kosthold og heftig turnévirksomhet.

Men om man sammenligner de ferske bikinibildene av superstjernen med tilsvarende bilder fra august i år, ser det ut til at også puppene har blitt mindre!

Få nytt fra Side2: Klikk her!

På ferie i Mexico
27-åringen er for tiden på ferie i Mexico med agentkjæresten Jason Trawick, og bildene fra strandkosen viser at Britney er blitt tydelig mindre formfull siden i sommer.

For øvrig bekrefter bildene ryktene om at Spears og Trawick igjen er et par etter at de hadde en pause fra hverandre mens stjernen var på veien i to måneder.

- Britney savnet Jason så mye da de var fra hverandre. De snakket knapt sammen. Nå planlegger han å bli med henne på den australske turnéen neste måned, sier en kilde nær paret ifølge Daily Mail.

Nummer 1
Men selv om Britney kanskje er ikke er like barmfager som før, opplever hun altså lykkelige dager både på privaten og på hitlistene.

Den grisete singelen «3» gikk rett inn på førsteplass på den amerikanske Billboard-lista i forrige uke, og stjernen tok seg tid til å takke fansen på Twitter.

- Jeg vil takke dere for å ha gjort «3» til nummer 1 på Billboard-lista. Jeg er virkelig velsignet med den beste fansen i verden. Jeg er så glad for at dere liker den, siden jeg gjør alt jeg gjør for dere. Jeg gleder meg til dere får se videoen, skrev hun.

Les også: Britney topper med grisete låt


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag