RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvor er rumpa, J.Lo?

Foto: Montasje/Splash/Getty Images
Er de verdensberømte formene borte?

(SIDE2): Jennifer Lopez har kanskje tatt for hardt i på treningsfronten etter fødselen.

LES MER OM KJENDISER HER

Slankere enn noen gang
Det er en tydelig slankere Jennifer som figurerer i pressen for tiden. De ferskeste bildene av stjernen avslører at de latinske formene hun er kjent og hyllet for ikke lenger er like til stede som tidligere.

Går hun i Hollywood-fellen?
Lopez har sjelden vist seg så slank som nå, og vi krysser fingrene for at hun ikke slutter seg til det anorektiske Hollywood-idealet så mange andre flotte stjerner har underkastet seg.

Hektisk småbarnstilværelse
Kanskje skyldes vekttapet tvillingmammaens hektiske timeplan. Nylig gjestet hun hele tre talkshow på en dag, og benyttet sjansen til å skifte antrekk like mange ganger. Jennifer og mannen Marc Anthony fikk tvillinger for en tid tilbake; en gutt og en jente. Den lykkelige familien sier imidlertid at det ikke blir flere barn.

- Jeg er ferdig, ingen flere. Jeg vet ikke, jeg har jo en gutt og en jente, så det er litt annerledes for min del, sa Lopez til Splash News tidligere denne måneden.

Les hele saken:Skiftet fire ganger på én dag

Snart tilbake på jobb
Selv om Lopez for tiden er i mammapermisjon, får vi et gjensyn med henne til neste år i filmen «The Back-Up Plan».

Filmen er en romantisk komedie som handler om en kvinne som får tvillinger ved hjelp av kunstig befruktning, uten å ha en mann. Hun møter imidlertid drømmemannen samme dag som hun er blitt gravid. Lopez på sin side har påpekt at hennes tvillinger ble unnfanget «ved naturmetoden».

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere