*Nettavisen* Nyheter.

Hvor mye koster denne kroppen?

Jordan har blitt brunette, tatt fettsuging og redusert puppene. Endringen har en svimlende prislapp.

11.01.08 09:11

(SIDE2): Jordan (29), eller Katie Price som hun egentlig heter, har vært synonymt med enorme pupper, falsk brunfarge og superblondt hår de siste årene. En levende Barbiedukke med andre ord.

Nå har Jordan etter alt å dømme endret kroppen sin enda mer. Nesejobben er gjort, hun har redusert de falske brystene og blitt brunette, skriver The Daily Mail. Endringene har etter alt å dømme blitt gjort grunn av hennes ektemann Peter Andre og fordi hun ble mamma igjen for kort tid siden.

Og prislappen? Nær en halv million kroner.

Endringene steg for steg:


Ansiktet:
Den lille krokete nesen Jordan hadde i mange år er rettet på, kinnbena er mest sannsynlig hevet og hun har selvsagt fått botoxbehandling = ca 130.000 kroner.

Leppene:
De har rett og slett vært gigantiske på grunn av restylane og andre injeksjoner de siste årene, men er etter bildene å dømme mest sannsynlig redusert = ca 25.000 kroner.

Huden:
Med en forkjærlighet for solarium har Jordan hatt en mørk falsk brunfarge i årevis, og huden hennes har derfor blitt ødelagt. Nå er huden med all sannsynlighet fikset på, den er blitt lysere, uten kviser etter en kjemisk peeling med en prislapp på ca 9500 kroner.

Fettsuging:
Glamourmodellen skal også ha tatt fettsuging rundt hoftepartier og rundt livet til en verdi av 48.000 kroner.

Håret:
Håret er fikset på så mange ganger at hun må være svært forsiktig så hun ikke mister det naturlige håret. Nå har hun farget håret mørkt og fått en mer voksen stil. Sannsynlig kostnad er rundt 4500 kroner for farging, pluss minst 900 kroner i uka for å følge opp fargen.

Puppene:
Puppene, som er Jordans merkevare, er blitt løftet og redusert flere ganger. Jordans første puppejobb ble gjort da hun var 20 år og kostet 60.000 kroner. Tre år senere er hun ikke helt fornøyd med størrelsen og ønsket enda større pupper - 60.000 kroner til. I 2005 løftet hun puppene ytterligere, 60.000 kroner til. Men nå har hun altså redusert størrelsen ska l vi tro britiske medier, noe som angivelige har kostet omtrent det samme som de foregående løftene...

Jordan skal ha innrømmet til den britiske avisen at hun angrer på puppejobbene og alle de plastiske operasjonene hun har gjort de siste årene.

- Ingenting slår naturlig skjønnhet, skal hun ha uttalt.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.