*Nettavisen* Nyheter.

Hvor populær er du?

Foto: Shutterstock

Prøv vår matchingtjeneste hvor andre rangerer deg.

(SIDE2:) Side2s datingsamfunn Side2 Match lanserte for en tid tilbake en omfattende personlighetstest utarbeidet av den kjente amerikanske antropologen Helen Fisher.

Nå tilbyr vi også en avansert matchingfunksjon, «MatchMe», som gjør det lettere for single mennesker å finne en kjæreste eller livspartner.

Les mer om personlighetstesten

Prøv Side2 Match gratis i tre dager!

Den nye matchingfunksjonen er basert på fire grunnlag:

1. En omfattende personlighetstest

2. Dine innstillinger

Klikk på bildet for å forstørre.

3. Andres rangering av deg

4. Din rangering av andre

Først må du altså gjennom en personlighetstest som avslører hva slags type du er, dine egenskaper og hva du passer til her i livet. Helen Fisher sier at motsetninger kompletterer hverandre og med det i minne skulle man kanskje tro at man passet best sammen med en som var motsatt av seg selv.

Dette er dog ikke nok, da det også er en del andre ting som spiller inn for at to personer skal matche. Derfor er den nye matchingtjenesten også basert på innstillinger den enkelte har lagt inn, samt den flotte muligheten til å rangere utvalgte matchende og potensielle partnere, forklarer markedsansvarlig i Match Norden, Hanna Bergholm.

Automatisk presentasjon
I tillegg har den avanserte funksjonen en automatisk presentasjonsteknikk. Med den nye matchingfunksjonen vil du nemlig automatisk bli presentert for en som du passer sammen med og en som har rangert deg høyt. Dermed trenger du ikke bekymre deg for å sikte for høyt når du tar kontakt med en du liker.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tre dager i uken får du også tilsendt dine matcher på mail. Da må du rangere disse, slik at vi kan gjøre jobben for deg, og sjekke om det blir match mellom dere.

Med denne funksjonen tilbyr Side2 Match et komplett opplegg for single mennesker som ønsker å finne en partner. Både registrering av profil, personlighetstest og den nye matchingfunksjonen MatchMe er gratis, men for å komme i kontakt med andre medlemmer må du bli betalende medlem.

Klikk her for å prøve matchingfunksjonen!

Se de nyeste medlemmene på Side2 Match!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.