RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvor stor chatter er du?

Sist oppdatert:
Er du en stor chatter? Kan du alle grepene og er du bedre enn de aller fleste? Test hvor høyt du scorer på chatteskalaen.

Testguru Melinda Odden har laget en test der du kan teste hvor høyt du scorer på chatteskalaen. Klikker du deg gjennom testens 13 spørsmål blir du plassert i en av de følgende kategoriene.

Chatte-Konge
Du er helt med på notene når det gjeleder chatting. Du har nicknavnet klart, flørter og til og med kanskje møter noen av de utkårede. Vær litt varsom!

Chatting for moro skyld
Du er inne å chatterom nå og da. Syntes det er spennende og leker deg litt på nettet hvis du ikke har noe annet å gjøre. God underholdning, men du dater neppe noen..

Neppe noen chatting her!
Vet du hva chatting betyr. Det er altså når noen snakker sammen på nettet.. Dette er det mange som gjør og finner både underholdende og leter etter "The One". Etter å ha chattet har det faktisk i tilfeller endt opp med giftemål! Prøv det ;0)

Ta testen her

Tenk sikkerhet
Laila Roald hjelper hun folk med å finne den store kjærligheten. Hun mener er en viss forskjell mellom tradisjonell dating og dating via nett. På nettet kan man på forhånd finne ut om man har matchende interesser og prioriteringer. Ved tradisjonell dating må man først møtes, og så finne ut av disse tingene, sier Roald.

Alle som dater på nettet bør ta huske at de kan møte folk som ikke har gode hensikter. Dersom du ønsker å lese Laila Roalds sikkerhetstips ved online dating følger du lenken under:

Tips for online dating
Besøk SprayDate

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere