*Nettavisen* Nyheter.

Hvordan få en fyr til å dumpe deg

Det finnes en håndfull grunner til at en gutt plutselig dumper deg uten at du skjønner hvorfor.

30.01.08 20:07

(YEYE): Ingen liker å bli dumpet, i hvert fall ikke når det skjer ut av intet.

For du har jo på ingen måte kysset en annen, eller stjålet Nintendoen hans. Så hvorfor gjorde han det slutt? Ganske enkelt – det er de små, irriterende tingene i hverdagen.

Vi har alle våre irriterende sider og uvaner, og når man har vært sammen en stund så godtar man både de gode og mindre gode sidene til hverandre. Det er en del av pakken. Men vær forsiktig med å blir for komfortabel for tidlig. Dette betyr ikke at du skal forandre hvordan du er, men bare ha i bakhodet at gutter fort kan bli skremt og dermed rygge unna.

Dette bør du unngå for ikke å bli dumpet (eller følge slavisk hvis du vil bli kvitt han):

Bruke kjælenavn på han ute blant folk
En ting er å kalle han for ”elskling”, ”sussebass” og ”godklumpen” når dere er alene, men dropp klengenavnene når dere er sammen med andre.

Dropp å prate om mensen, tamponger og bind
Dette er en ting gutter absolutt ikke vil høre om eller forholde seg til, i tillegg så kan det skape et noe feil og ”sølete” bilde hos dem. Så spar dem for disse detaljene.

Babystemmen
Man trenger vel egentlig ikke gå mer inn på dette – alle skjønner at dette er veldig irriterende.

Gutter skal ikke slå, jenter skal ikke slå
Selv om det bare er harmløse slag, så er det å slå litt på kjæresten verken søtt eller morsomt. Og det kan faktisk gjøre vondt – ikke veldig vondt, men det er ikke noe godt.

Bestemme over han
Gutter kan faktisk la visse ting slippe unna, men at du sier ”nei, det får du ikke lov til” eller ”gjør ditt, gjør datt” – det er absolutt ikke ok.

Være altfor sta
En jente som holder fast på sine prinsipper er helt supert. Men når det gjelder små ting, som hvilken restaurant dere skal spise på, så vær åpen for å møtes på halvveien.

Latterliggjøre vennene hans
Typen din kan erte vennene sine så mye han vil, det er en del av det å være gutt. Men du burde styre unna det. Det er bare sånn det er. Det blir det samme som at du kan si at din beste venninne er sexy, men hvis han er enig så kommer han i trøbbel.

Snakk om ekskjæresten din
Ingen vil høre om ekskjæresten - noensinne. Heller ikke hvor dust han var, det betyr bare at du fortsatt tenker på han. Så følg dette rådet – hold det til ett ord, ”hvem?”.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.