RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvordan kapre drømmepartneren

Sist oppdatert:
I boka ”Superflirt” mener Tracey Coxs å ha funnet løsningen på hvordan du kan få hvem som helst til å bli forelsket i deg. Kun fem enkle triks skal gjøre susen.

(SIDE2): Vi har alle opplevd følelsen; den du er inderlig forelsket i føler det ikke på samme måte ovenfor deg. Nå kan løsningen fåes i bokhandleren, om vi skal tro Coxs teori om hvordan du skal kapre drømmepartneren. Fem enkle triks, som går ut på å sende de rette signalene, skal kunne manipulere den andre parten til å like deg.

1. Vær mye rundt for så å forsvinne

Jo mer tid du bruker med noen, jo bedre liker de deg, mener David Lieberman, en amerikansk ekspert i menneskelig oppførsel. Utenom når opplevelsene er negative, føyer han til. Dermed er det lurt å bruke mye tid med hverandre i begynnelsen, for så å trekke seg tilbake etter at personen tydelig liker deg. Mennesker vil ha det de ikke kan få, og derfor kommer personen til å sette mer pris på deg om du ikke er tilgjengelig til enhver tid. Et annet lurt triks er å prøve seg på en som likner på deg selv utseendemessig; da er det fire ganger større sjanse for at de kommer til å falle for deg!

2. Ikke skjem bort, la den andre skjemme bort deg.

Når du gjør snille ting med partneren, føler du deg glad både fordi du er tilfredstilt med din egen innsats, i tillegg til at du rettferdiggjør innsatsen ved å glorifisere den du har skjemt bort. Dermed ender det med at du liker personen enda bedre! La derfor den andre parten skjemme deg bort, så han eller hun får enda sterkere følelser for deg.

3. Hold øyenkontakten

Psykolog Zick Rubin ved Harvard har funnet ut at forelskede par ser på hverandre 75 % av tiden de snakker sammen, og er tregere til å se vekk når noen våger å avbryte. Under en vanlig samtale ser folk på hverandre mellom 30-60 % av tiden. Så dette er hva du skal gjøre: Om du ser på personen 75 % at tiden dere snakker sammen, lurer du hjernen til personen. Den tenker at sist gang noen så på personen så lenge, var han eller hun forelsket. Og dermed drar hjernen konklusjonen at personen også er forelsket i deg, og starter å produsere phenylhydrazin (PEA). PEA er stoffet som blandt annet får hendene dine til å svette og hjertet til å hamre når du er forelsket. Dermed er det større sjanse for at personen blir forelsket i deg.

Finn den store kjærligheten her

4. Ikke se vekk

Den andre faktoren i Rubins undersøkelse var at det tok lengre tid for forelskede par å bryte øyenkontakten når noen andre sluttet seg til samtalen. Om du klarer å ha såkalte ”karamelløyne”; å fortsette å se på personen om han eller hun har sluttet å snakke eller når noen andre begynner å prate. Når du til slutt ser vekk, gjør det sakte og motvillig. Om du er for sjenert til å stirre åpenlyst, kan du se på den andre personen hver gang den tredje parten avslutter en setning. Dermed viser du at du er mer interessert i denne personen enn i den som snakker.

5. Utfør pupillemetrikk

Ifølge pupillemetrikken, studiet av pupiller, er utvidede pupiller det som best kjennetegner et begjærende blikk. En undersøkelse bekrefter at utvidede pupiller får det motsatte kjønn til å synes at en person er dobbelt så attraktiv. Pupillene utvider seg også når man ser noe man har lyst på, og når du er tiltrukket til noen. Med andre ord øker du dine sjanser for å kapre drømmepartneren ved å legge til rette for at du har store pupiller. Dempet belysning er det letteste trikset, og stearinbelysning gjør at stemningen blir ekstra romantisk.

Kilde: love.ivillage.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere