RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvordan mestrer du drittværet?

Påsken regner vekk. Det er meldt regn i en uke fremover. Hvordan mestrer du det? Send mail og bilde.

Påskeværet er så horribelt at selv ikke skurkene gidder å aktivisere seg. Politiet melder om den roligste påsken i manns minne og mener det har med med det som henger over oss å gjøre. Ikke en gang et skarve beinbrudd å melde om fra løypene fordi det er nesten ikke folk i løypene

Hva gjør du for å holde påske-bluesen unna. Kom med ideer og hjelp deprimerte sjeler som har gravd seg ned i sakosekken med ostepop og dvd'er.

Send oss en mail til redaksjon@iBergen.no og fortell oss hvordan du eller dere fikser det dårlige været.

Vi vil selvsagt publisere eventuelle gode ideer og send gjerne med bilde på mail eller på mms. Da sender du bildet til 1984 og skriv ib i emnefeltet. IB altså i emnefeltet og send til nummer 1984. Forsøk om du aldri har forsøkt før. Vi vil gjerne se hvordan du har det i påsken.

Sitter du et sted der det er helt fenomenalt vil vi gjerne også vite det. Del det med oss og la oss får en strime av håp. Så kaster vi oss på første befordringsmiddel og kommer etter, for dette er bare drøyt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere