RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvordan sjekke en kvinnelig bartender

Sist oppdatert:
Tror du det er umulig å sjekke opp den søte damen bak baren? Her er noen gode tips.

Eksbartender Ty Wenzel har gitt ut boken “Behind Bars: The Straight-Up Tales of a Big-City Bartender”.

Her avslører hun at du ikke kommer noen vei med billige sjekkereplikker dersom du ønsker å sjekke opp en kvinnelig bartender. Ifølge Wenzel er det nemlig ytterst få sjekkereplikker bartenderne ikke har hørt før. Les også:

Lytt mer enn du snakker
Hun mener at menn som skal ha en sjanse hos henne bør bestille en mannlig drink, og unngå for eksempel melondrinker med overdreven pynt og rosa Cosmopolitan.

Et annet tips er å lytte mer enn du snakker når du innleder en samtale med den kvinnelige bartenderen. De fleste synes nemlig det er en oppløftende forandring fra de mange triste fyllerørhistoriene de får servert svært ofte.

Husk tips
Wenzel understreker også at det er viktig å være rundhåndet med tipsen dersom du skal ha en sjanse. For lite tips er en stor ”turn-off”.

Dersom du følger tipsene over og fortsatt ikke får draget på den utvalgte bartenderen er det ifølge Wenzel fordi hun enten er for kynisk til at hun kan sjarmeres, eller fordi hun ikke ønsker å miste deg som stamkunde dersom en eventuell romanse skulle vise seg å ikke fungere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere