*Nettavisen* Nyheter.

Hvordan unngå gifte menn

Foto: Knut Fjelstad (Scanpix)

Gifte menn er mer regelen enn unntaket når det gjelder nettdating. Vi viser deg hvordan du avslører dem.

18.05.06 17:46

Det florerer med gifte menn på nettet, og ofte er det vanskelig å skille de som har rent mel i posen fra de med urent. Disse tipsene avslører ikke alle, men hjelper deg et godt stykke på vei.

Profilen har ikke bilde
Kanskje han er sjenert, men sannsynligheten er større for at han ikke vil vise seg fram for tusenvis av damer. For kanskje noen kjenner kona hans?

Han sier han er separert
Innimellom stemmer det, men som oftest er det bare en eller annen som påstår at ekteskapet holder på å ta slutt og at han leter etter en ny. Det er selvfølgelig ikke sant, ofte deler de både leilighet og seng.

Du får ikke hjemmenummeret
Hvis fyren du snakker med ikke vil gi deg hjemmenummeret sitt, er sannsynligheten stor for at det også er noen andre som bruker den telefonen. Noen han ikke vil at du skal vite om eller snakke med.

Hastverk er lastverk
Er han helt gæren etter å treffe deg, eller absolutt ikke vil treffe deg i det hele tatt, bør varsellampene begynne å blinke.

Sex, sex, sex
Noen er bare ute etter sex, og det er som oftest de med noen hjemme men som føler at de ikke får nok.

Ikke noe liv
Noe er feil når du aldri blir invitert med hjem til han, aldri får treffe familien hans og han bare vil treffes på de merkeligste tider.

Treff single på Side2 Date!

www.ivillage.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.