RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høy partyfaktor i Alpene

Sist oppdatert:
Ønsker du å stå på ski og samtidig oppleve et forrykende natteliv, kan en tur til de østerrikske Alper være noe for deg.

Like sør for Salzburg ligger Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang og Arlberg. Her lokkes det med snørike områder for all slags action-sport og flombelyste løyper til langt på kveld.

Ifølge www.austria.info/dk er disse to skieldoradoene egnet både for familier og ungdommer på jakt etter spenning og pulserende natteliv.

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang tilbyr visse tider av året pakker med syv overnattinger, skipass i hele regionen, carving- og snowboard-tester med de nyeste modellene, velkomstparty, billetter til friluftskonsert, fyrverkeri, snødisco og konkurranser.

Du kan velge mellom mange forskjellige muligheter for overnatting, blant annet firestjerners hotell med frokost til 511 euro (Rundt 4200 kroner) , trestjernets hotell til 441 euro (Rundt 3600 kroner), pensjonat til 343 euro (rundt 2800 kroner), eller leilighet hvor du ordner alt selv for 308 euro (rundt 2500 kroner).

Når det gjelder pakkereiser kan et tips være å danne grupper. De fleste reisearrangørene betaler for en reiseleder, dersom gruppa er på over 20 personer.

Av norske reisearrangører, har Sportreiser mange tilbud både til Italia, Østerrike, Frankrike og Sveits.

Dersom du foretrekker å fikse turen alene, flyr Norwegian billig til Salzburg og Torino i perioden 15. januar til 26. mars. Sjekk ut www.skinorwegian.no for tilbud.

Her finner du mer info:
www.saalbach.com
www.arlberg.net
www.lech-zuers.at
www.stuben.at
www.stantonamarlberg.com

Er Alpene stedet å være? Diskuter saken her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere