RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hydro deler ut kontrakter

Sist oppdatert:
Hydro tildeler brønnkontrakter verdt 400 millioner kroner
Dette skriver Hydro i en melding.

Hydro har tildelt rammeavtaler til en verdi opp mot 400 millioner kroner for ferdigstilling av brønner for Hydro-opererte felt. Kontraktene er tildelt Baker Oil Tools, Halliburton, Schlumberger og Peak Well Solution.

Baker Oil Tools er tildelt rammeavtale for såkalt øvre komplettering på Troll i Nordsjøen. Denne avtalen omfatter også utstyr som sikkerhetsventiler, nedihulls pakninger, gassløftutstyr og intervensjonsutstyr.

De øvrige avtalene innen brønntjenester er tildelt Schlumberger, Halliburton og Peak Well Solution. Avtalene med Schlumberger og Halliburton omfatter perforeringskanoner for alle Hydro-opererte felt, mens Peak Well Solution er tildelt rammekontrakt for leveranser av såkalte casing-plugger.

Total kontraktsverdi for leveransene er anslått til 400 millioner kroner, og varighet på kontraktene er tre år pluss opsjoner for ytterligere fem år.

Leveranser av brønntjenestene vil starte omgående og foregå i tråd med Hydros boreplaner, heter det i meldingen fra Hydro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere